5 важни въпроса за изграждане на по-силна връзка

Попитайте партньора си...
5 важни въпроса за изграждане на по-силна връзка

Връзката е като растението – трябва да се полива всеки ден. И това, че в един момент сте щастливи, не означава, че ще е така завинаги без да полагате усилия. За да имате една стабилна основа с любимия човек е хубаво да му зададете няколко базови въпроса като:

1. Какво мога да направя, за да се чувстваш комфортно и обичан?

Много двойки допускат образуването на пропаст помежду си, защото започват да предполагат разни неща. Винаги е добре да попитате партньора си дали е окей с вашите навици или се налага да промените или добавите нещо в ежедневното си общуване.

2. Как да ти бъда по-голяма подкрепа?

Този въпрос може и да ви изглежда глупав, но всъщност е доста важен. Всеки иска да бъде подкрепян, но хората са различни и тази тяхна нужда се задоволява по различен начин.

3. Има ли нещо в миналото, което те тревожи?

Всякакви притеснения за минали хора и случки могат да отслабят връзката ви. Вместо да погребвате миналото, по-добре ликвидирайте нещата, които биха спънали бъдещето ви.

4. Обичаш ли да те докосвам по този начин?

Без значение дали става въпрос за галене, държане на ръце или по-интимна ласка, важно е партньорът ви да се чувства комфортно и специален, когато е докосван от вас.

5. Доволен ли си от сексуалния ни живот?

Сексът е важен за всяка връзка. За да бъде тя стабилна и силна, трябва и той да е на ниво. Не се притеснявайте да говорите с него по темата. Разговорите водят до градивни действия и може да ви спестят дори изневяра.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април