5 знака, че сама проваляш връзката си

5 знака, че сама проваляш връзката си

1 Пристрастена сте към джаджите

Ако прекарвате по-голяма част от свободното си време на телефона си, това може да е пристрастеност, която да навреди на връзката ви, са открили учените от Университета на Аризона. Опитайте се да смените с нещо друго - четене на книга, готварство или нещо творческо. Използвайте специална апликация, която да ограничава времето ви в интернет.

2. Не може да си поставите приоритети

Ако имате наистина натоварен график, който не включва личен живот, просто си направете списък с най-важните неща за вас. Може да използвате и специална апликация. Също така същестува методът 2/2/2, който помага да спасите романтиката във връзката си. Той се състои в това: Ходете на среща с любимия си веднъж на 2 седмици, ходете някъде за уикенда веднъж на 2 месеца и за по-дълга ваканция веднъж на 2 години.

3. Не показвате подкрепа

Едно просто "благодаря" изглежда толкова тривиално, че много забравят да го казват. Въпреки това, ако любимият ви направи нещо добро за вас, не го приемайте за даденост. Всеки има нужда от мила дума, затова благодарете на половинката си за малките неща, които прави за вас.

4. Говорите формално

Хората, които се обичат, си говорят открито и откровено. Споделяйте вашите емоции и детайли от деня си и се изслушвайте. Помислете за нетривиални въпроси. Вместо "Как беше денят ти?, опитайте "Какво беше най-интересното нещо, което ти се случи днес" или "Какво те накара да се засмееш днес?". 

Ако партньорът ви разстрои по някакъв начин, го кажете без укор.

5. Ядосвате се за дребни неща

Не се опитвайте да променяте половинката си. Неговите особености са това, заради което го обичате. По-добре го накарайте да види резултатите от своите действия заради него. Ако мъжът ви разхвърля чорапите си навсякъде, кажете му, че те ще бъдат изпрани, само ако са в едно конкретно място. Когато му свършат чорапите, няма да има нужда от думи.

ключови думи:
връзка провал

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април