6 неща, които ще го накарат да драсне от теб с 200

6 неща, които ще го накарат да драсне от теб с 200

Ако ти липсва себеуважение, с течение на времето това може да отблъсне дори този, който смята, че си неустоима. Мъжете си падат по жени, които обичат и уважават себе си.

Въпреки че всички срещаме сродните си души в точното време и на точното място и всички неуспешни връзки ни довеждат до този момент, все пак трябва да се научим да си прощаваме и съзнателно да се държим така, че да привлечен правилния мъж, който ще се заинтересува от нас такива, каквито сме в действителност.

И така, ето шест неща, с които ние, без да осъзнаваме, караме мъжете да губят интерес към нас. Може би най-интересните точки са втора и шеста и всички трябва да поработим върху тях.

1. Липсва ти самоуважение.
Мъжът възприема това на подсъзнателно ниво и най-често това се случва, когато му покажеш, че толкова силно искаш да го имаш, че нямаш абсолютно никакви граници на личното пространство и си готова да издържиш и простиш почти всичко.
Но ако той се отнася недобре с теб, лъже те и те обижда, трябва да теглиш чертата и да защитиш интересите си. Дори ако мъжът, който те убеждава в противното, е красив, като бог и ти се разтапяш само от усмивката му.

Така че, когато осъзнаеш, че във връзката ти има нещо, което надхвърля това, което смяташ за приемливо, струва си да поговориш за това с мъжа и да поставиш ясни граници – с любов към себе си и партньора. Ако той наистина те обича, това не само няма да охлади чувствата му, но и ще ги засили. Мъжете обичат и уважават жените, които обичат и уважават себе си.

2. Проектираш собствения си негативизъм върху него.
Второто нещо, което кара мъжете да губят интерес към теб. Ако не намираш за необходимо да отделиш време, за да разбереш чувствата и емоциите си и да осъзнаеш какво причиняват някои от тях, това може да започнеш да проектираш своя вътрешен негатив и недостатъци върху всеки нов мъж в живота си. И това определено пречи и на теб да го видите истински. Защото той не усеща, че може да се разкрие докрай, защото от самото начало гледаш на него с предразсъдъци.

3. Имаш неизлекувана емоционална травма от минала връзка.

Както в предишната точка, ти проектираш собствения си негативизъм върху мъжа, но в този случай тази негативност е причинена от емоционални травми, които си получила в минали връзки – травми, които никога не си излекувала напълно, с които още не си се примирила.

Тези проекции могат да бъдат толкова силни, че дори когато намеренията на мъжа са напълно искрени, ти пак ги виждаш като лъжа и измама и изграждащ стена от подозрение и страх около себе си. Не виждаш мъжа такъв, какъвто е в действителност, защото не си в състояние да се освободиш от плена на миналите преживявания, превръщайки неприятностите в житейски уроци.

И в резултат на това той неизбежно губи интерес, защото чувства, че не може да победи миналото ти в битката за теб.

4. Обвиняваш другите за всичките си проблеми.
Четвъртото нещо, което може да накара мъжа да загуби интерес, е склонността ти да обвиняваш другите хора за собствените си проблеми и грешки. Ако забележиш, че редовно казваш на мъжа, че "разваля настроението ти", без дори да си правиш труда първо да разбереш какво точно причинява негативните ти чувства и дали той наистина е виновен, повярвай, това е много лошо. И вместо да обвиняваш мъжа, че е съсипал живота ти, прояви съпричастност и си кажи нещо от рода на: "Той наистина ли искаше да ми развали настроението, или аз придадох такова значение на думите или действията му?", "Виждам ли поведението му в негативна светлина заради нещо, което ми се е случило в миналото?"

5. Не го уважаваш.
Ако забележи, че непрекъснато се подиграваш на принципите и убежденията му, че си позволяваш да му се караш пред хората, естествено е, че с течение на времето той ще загуби желание не само да изграждате връзка, но и изобщо да си има някаква работа с теб.

Ето защо винаги си струва да се вгледаш внимателно в това как и по какъв начин общуваш с мъжа, който те интересува.


6. Не се обичаш колкото заслужаваш.
Любовта към себе си е истинският ключ към щастлив живот. И ако един мъж почувства, че ти липсва любов към самата теб и дори не се опитваш да промениш това, той няма да изпита желание да те кара да се обикнеш, нито пък него.


На първо място, трябва да откриеш в себе си желанието да обичаш, оценяваш и уважаваш себе си такива, каквато си. Защото ако не обичаш себе си, то ти не умееш да обичаш никого другиго. Трябва да си готова да обичаш себе си по начин, който е забележим отвън.

 

Източник: Cosmopolitan

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април