Fitwell вдъхновение: Александра Цанкова

Най-приказното момиче на света
Fitwell вдъхновение: Александра Цанкова

Ако има професионално правило, на което наистина държа, то това е "Не се привързвай!". Не се привързвай към служебния си компютър, към бюрото си, към офисната среда, към дейността, с която се занимаваш, и най-важното - не се привързвай към колегите си.  

Когато става въпрос за Александра Цанкова обаче, това мое правило просто не може да бъде спазено. Защото тя е най-готиният човек на света - от тези, които виждаш и в които, хоп!, веднага се влюбваш лудо, без значение сексуалната си ориентация :) Казвам ви, това момиче направо ти влиза под кожата и директно се промушва в сърцето ти, без изобщо да пита дали може, дали е удобно, благодаря ѝ за което. 

Благодарна съм на факта още, че всеки ден мога да я виждам през един монитор и да се вдъхновявам от всяка нейна щура мисъл и идея. Заедно осъществихме и, надявам се, ще осъществим още много интересни проекти, покрай които, вярвам, сме успели да запалим и вас. 

Днес ви срещам с нея, защото знам, че и вие ще я обикнете, а и защото редовно четете нейни материали на страниците на Fitwell.bg, заслужава го :)

Хайде, последвайте ни още веднъж в следващите редове, струва ми се, че няма да останете разочаровани: 

***

Здравей, Алекс! От сърце благодаря, че се съгласи да гостуваш на "виртуалното" ни студио. Тъй като всеки път те представям най-подробно на читателите ни, да ти кажа честно взе малко да ми омръзва :) Я, сега се похвали сама, ако обичаш: коя си и за какво се бориш?

Аз съм Александра, на 24, чираче съм в сайта Sportuvai.bg, гледам те право в очите, когато не гледам в монитора, и в този живот се боря главно за бира и шоколад (винаги в рамките на здравословното!). ;)

Споделяме един и същ професионален път с теб - пишем за здравословен начин на живот, макар и за различни онлайн проекти. Какво харесваш в работата си най-много и какво не обаче?

Да пишеш за здравословен начин на живот е преди всичко отговорност, която трябва да поемеш съвестно. В този ред на мисли, работата ме прави по-отговорна, за което съм й благодарна. Среща ме с хора, помага ми да уча, да се развивам, а понякога - да се изненадвам положително от себе си. От време на време ми липсва идеята да пиша за онези приятни неща, които трудно се съчетават с полезното и доста по-лесно се свързват с безотговорното... но това е моментна слабост. ;)

1162677личен архив

Сутрин рано... съм кисела и зла. Вписвам се перфектно в градския транспорт.

Знаем, че танцуваш салса, ама защо го правиш и какво ти носи този горещ и романтичен танц? Би ли го препоръчала като добър начин за поддържане на форма?

Започнах съвсем случайно, търсех си начин да превърна понеделнишките вечери в малко по-забавно преживяване. Нито умишлено търсих танци, нито специално да бъдат салса. Така се случи и не съжалявам, защото те ми носят много радост, положителни емоции и ми дадоха възможност да обичам още едно нещо в живота си. И, да, препоръчвам я горещо като забавен и различен начин за сваляне на килограми.

На всичкото отгоре, отскоро го раздаваш дори по-голям разбирач по йога и от мен, посещаваш часове и се образоваш по йогински. Какво намери толкова в практиката, че продължаваш да ѝ се посвещаваш?

Йога си я търсих, признавам си :) Но не, за да достигам мир с Вселената, а за успокоение и релаксация в края на работната седмица. За зареждане с нови сили и позитивизъм. Точно това ми дава практиката, така че напрегнати и претоварени хора, действайте в тази посока.

Лоша си, когато... съм ядосана. И разочарована.

1162597фотограф Тенко Николов

Време е да сложиш край на една загадка: кажи ми, за Бога, какво носиш в чантата си, че всеки път тежи като олово! Да не би да я ползваш като допълнителна тежест? :)

Хаха, да, за да не ме отвее вятърът. В интерес на истината ме накара да я преровя и, за съжаление, не мога да ви зарадвам с нищо незаконно и компрометиращо.

Може да те разплаче... Хохо, питай ме кое не може :) Всичко тъжно и най-вече "Hachi: A Dog's Tale"! :(

Кога за последен път направи нещо толкова шантаво, че няма накъде повече?

Хм... последно подпалихме дърво с летящ фенер навръх Коледа, но винаги има накъде повече. Следващата цел е гора. :D

Добре, де, когато пускаш летящи фенери във въздуха, пожелаваш ли си нещо? А сбъдва ли се то?

Да, като изключим случая по-горе, останалите желания чакам да започнат да се сбъдват всеки момент. Ей-се-га! :)

Пожелай нещо и на нас. Убедена съм, че ще стане реалност! 

На вас, мили откачалки, ви пожелавам да сте все така вдъхновяващо различни, умни, разумни, успешни и ааадски обичани!

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май