Без милост срещу махмурлука

Нов продукт ще неутрализира вредните последици от консумацията на алкохол? Да, бе, да...
Без милост срещу махмурлука

За да не създаваме неприятно впечатление, бързаме да ви информираме, че изобщо не сме фенове на приема на алкохол. Не, че не искаме да пийваме отвреме-навреме. Просто не... можем. Защото след всяко алкохолно преживяване, без значение приетото количество огнена вода, се събуждаме със силно главоболие.

Днес обаче попаднахме на интересна новина от света на парти-чудовищата и в момента обмисляме как да я възприемем – с искрена радост или с лек, здравословен скептицизъм.

Научихме, че на пазара на безалкохолни напитки в САЩ се е появил чисто нов продукт, който някой умен човек не без основание е нарекъл "Mercy". В буквален превод от английски език това означава "милост".

Според производителите, вълшебният еликсир, който съдържа важни аминокиселини, антиоксиданти и витамини, имал силата да неутрализира действието на алкохола и да спасява всеки от болезнен махмурлук.

Те твърдят още, че той е най-ефективен, когато се консумира по време на алкохолна сесия или след това. Но предупреждават все пак, че не е хубаво да се прекалява с приема му. И даже препоръчват да не се пият повече от три "милостиви" кенчета за период от 24 часа.

Бонусът обаче е най-смешен: напитката прикривала издайническата червенина, която обикновено избива след второто-трето питие. А ако можеше да се справя и с неприятния дъх, замъгленото зрение, космическия световъртеж, дупките в паметта..., сигурно даже щеше да кандидатства за Нобелова награда за мир.

Е, честно да си признаем, доста сме скептични. Ако коктейл от витамин C, калий и магнезий наистина спасява от главоболие по време на парти-сесия, сигурно на сутринта нямаше да има толкова нещастни хора по тази земя =) И всички щяхме да пием по много, без да ни болят главичките на другия ден.

Така че, що се отнася до нас, оставаме верни на старото правило – да пием рядко и в разумни пропорции. А след това да заложим на спасителна хидратация през целия ден.

Вие как преживявате нощта след купона?

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април