Бягайте от него ако...

Бягайте от него ако...

1. Трябва да отслабнеш

Казва ви, че сте дебела. Дори и забележката да е поднесена под формата на нелепа шега, не се впрягайте. В края на краищата тялото си е ваше и решението да се лишите от някой и друг килограм е въпрос на личен избор, а не негова работа. Черна точка за него.

1803568

2. Остави ме намира

Когато този израз започне да се повтаря втърде често в речника му, той ви игнорира. Когато сте заедно, лесно се разсейва, трудно намирате общи теми на разговор, вниманието му е погълнато от странични неща. В такива случаи не се превръщайте в палячо, за да привлечете вниманието му. Просто си направете сами извода.

3. О, така ли ти казах?

Бях забравил Той казва едно, а прави друго. И това започва да се случва твърде често. Сигурен знак, че е прекалено разсеян и незаинтересован от общата тема. Е, той губи.

4. Стига си ме занимавала

Ако ви повиши тон, когато е пийнал и впоследствие се оправдава с чашката – това не е извинение. Замислете се сериозно. Не е нормално един влюбен мъж непрекъснато да се тросва и сърди на любимата жена, нали.

1803570

5. Забранявам ти

Ако той започне да си позволява твърде много неоправдани забрани по отношение на контактите ви с приятели и семейство ви, дайте му да разбере, че върви в грешна посока.

6. Бях с друга, но не мисля, че трябва да ми се сърдиш

Ако ви е изневерил и се оправдае с нетрезвото си състояние, това в никакъв случай не е извинение. Голяма черна точка! И то не заради самото деяние, а заради неадекватното му оправдание.

7. Следващия път ще изпълня обещанието си

Не изпълнява обещанията си и нарушава дадената дума. Това поведение заслужава снемане на доверието, не мислите ли.

1803567

8. Ти пък какво разбираш

Не зачита мнението ви. Подлага на необоснована и честа критика почти всяко ваше становище или поведение. Знак, че до вас стои човек, който не уважава мислите и чувствата на жената, която го обича. Нелепо, нали.

9. Ти ли ще ми кажеш, глупава жено

Обижда ви и е склонен към насилие. Ако се стигне до груби изрази, обидни квалификации, до невъздържаност и физическо посегателство – време е пътищата ви да се разделят и да сложите окончателен край на отношенията ви.

10. Ще говорим за това друг път

Отказва каквито и да било по-сериозни ангажименти. Ако партньорът ви избягва темите за общо бъдеще и ги счита за обвързващи, страхува се от съвместен живот, брак и деца, това е явен сигнал, че няма сериозни намерения към вас. Горното се отнася, както се досещате, за несемейните двойки.

 

И все пак, когато се сблъсквате с подобни ситуации в отношенията с партньора си, не забравяйте да хвърляте по един критичен поглед и към себе си – дали пък част от вината не е ваша? Не изключвайте предварително тази възможност. Всички ние трябва да знаем, че в една връзка не е определящо колко си взел и какво си получил, а какво и как си дал. И накрая, въпреки че любовта преодолява всякакви препятствия и трудности, помнете – черните точки не почервеняват! След всяка раздяла има среща, след всеки край идва начало!

ключови думи:
бягане връзка

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април