Внимавайте! Това е най-неподходящата дата за сватба през 2023 година

Внимавайте! Това е най-неподходящата дата за сватба през 2023 година

Всички, които са решили да сключат брак през 2023 г. сигурно вече са в трескави приготовления за важното събитие.

Не искаме да ви обезсърчаваме, но все пак е добре да бъдете предупредени коя е датата, която е най-неблагоприятна за сключване на романтичен съюз според астролозите.

Добрата новина е, че най-неблагоприятното разположение на планетите за любовно обвързване през 2023 г. се пада в сряда и едва ли сте планирали сватба в този ден.

И все пак, ако имате големи планове за връзката си точно тогава, имате достатъчно време да преосмислите решението си и просто да изберете друг момент.

Вследствие на неблагоприятна поредица от космически събития, 9 август е най-лошата дата за сключване на брак тази година от астрологична гледна точка. Основната причина за това ще бъде ретроградната Венера – явление, което се наблюдава на всеки 18 месеца.

Венера е планетата на любовта, секса, красотата и парите и когато тя навлезе в ретрограден период, може да очаквате усложнения на любовния фронт. Затова винаги е добра идея да се информирате за нейното състояние, преди да вземете голямо решение, свързано с любовта.

Тъй като Венера ще бъде ретроградна от 22 юли до 3 септември във фиксирания огнен знак Лъв, цялата тази времева рамка няма да е най-добрата за обвързване и брак, тъй като ще бележи период на колебания, когато става въпрос за взаимоотношенията.

В това число влизат преосмисляне на връзката ви като цяло или възобновяване на интереса към бивш партньор.

Всички тези тенденции стигат до своята кулминация на 9 август, сряда, когато ретроградната Венера ще бъде в квадрат с Уран в Телец, извеждайки на преден план сътресения и катаклизми в отношенията.

Около тази дата е възможно да почувствате нужда да се усамотите, както и да възникнат внезапни проблеми в комуникацията или страхове около любовта и интимността.

В резултат на това 9 август ще бъде най-малко късметлийският ден за сключване на брак през 2023 г., тъй като е много възможно да настъпят внезапни, неочаквани промени в романтичните отношения.

Освен това Венера управлява и парите, а във финансов план сватбата е едно от най-сериозните събития за една двойка.

Затова и астролозите предупреждават, че при ретроградност на планетата, са възможни неудачни покупки, неочаквани разходи и като цяло проблеми, свързани с оптималното разпределяне на бюджета ви, пише една.бг.

 

 

 

ключови думи:
сватба

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май