Гага, тревожат се за теб!

Особено притеснен за здравето на певицата е близкият ѝ приятел Елтън Джон. Ето защо...
Гага, тревожат се за теб!

Вече всички разбраха голямата музикална новина – екстравагантната изпълнителка Стефани Германота, по-известна като Лейди Гага, ще пее у нас през август. Ура! Гага избра страната ни като част от предстоящото си европейско турне, с което решение направи хиляди родни фенове щастливи и доволни.

Редица източници твърдят, че в момента госпожица Германота се намира в трескава подготовка за поредицата си от грандиозни концерти в Европа и вярваме, че ще спретне един такъв и за нас.

Говори се, че през последните месеци талантливата мадама спортувала яко с персонален инструктор, практикувала редовно гореща йога и танцувала като луда по няколко часа на ден! В резултат, отслабнала видимо, което пък много притеснило приятелите ѝ и особено един от тях – световноизвестния сър Елтън Джон.

В интервю за Guardian, Елтън сподели наскоро, че сериозно се притеснява за Гага. По неговите думи, тя не се храни добре, тренира прекалено много и е отслабнала значително:

justjared"Говорих с родителите ѝ", разказва певецът пред изданието.

"Те също се притесняват за нея. Гага е слаба и крехка и не се храни, когато трябва. В същото време, спортува много. […] Знам колко уязвима е и затова адски се тревожа за нея," заключва сър Джон.

Ако питате нас, господинът неслучайно обича да обсъжда другите, вместо да говори за собствените си проблеми. Просто така е по-лесно, нали?

Иначе казано, ние не се тревожим за Лейди Гага.

Предстоящото турне безспорно ще я изтощи, няма как. Но сме убедени, че изпълнителката ще намери сили да се справи с натоварването по най-добрия начин. И, че няма да изневери на здравето си :)

Вие какво смятате? 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Коментари 2
Подреди по: Най-нови
Най-стари
  • 2
    от Не е посочен | 06.06.2012 | 14:35
    вен, явно си й фен, аз пък не
  • 1
    от Не е посочен | 05.06.2012 | 17:44
    Според мен това е просто нейният начин да се потготви физически за предтоящите концерти. Тъй като всеки концерт от "Балът на Чудовищата" траеше над 2 часа, а този път ни е обещано още по-грандиозно шоу, мисля, че причината за нейните интензивни тренировки е именно физическата потготовка за едно велико и незабравимо шоу, каквото само ГаГа може да направи! Аз ще я чакам на четвърти септемрви в Кьолн.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май