Губите ли си времето с него? Вижте какви са знаците

Губите ли си времето с него? Вижте какви са знаците

Нов мъж, срещи, комуникация, излизания. Първи впечатления, много очаквания, някои разочарования... Казано накратко – нови любовни взаимоотношения. Когато започнем такива, е съвсем нормално да се замислим дали си заслужават времето, емоциите и енергията ни, особено ако някои от очакванията ни се оправдаят. Как да разберете дали си губите времето с даден мъж? Вижте 5 признака.

1. Не може да го помолите за помощ

Ако се чувствате по-удобно да помолите приятел за помощ, отколкото вашата половинка, това е сериозен червен флаг за взаимоотношенията ви. Това важи както за ежедневни дейности, така и за ситуации, в които трябва да усещате, че имате опора до себе си, сигурност. В случай, че имате съмнения за някои от тези неща и не можете да разчитате напълно на любимия ви човек, вероятно си губите времето с него.

2. Той никога няма време за вас

Ако вашият партньор непрекъснато демонстрира, че няма време за вас, но изглежда, че намира време за всички и за всичко останало, тогава той ви изпраща много силно послание. Обърнете внимание, защото явно не сте на първо място в списъка му с приоритети. Не забравяйте, че хората отделят време за нещата, които са важни за тях.

3. Той избягва да се среща с вашите приятели и семейство

А може би не се интересува да ви запознае с неговите, тогава внимавайте. В ранните етапи на връзката това се счита за нормално, но ако времето напредва, а вие не знаете нищо за близкия му кръг, то това може да означава, че има друга партньорка или че не гледа на вас като на жена, с която може да има сериозни взаимоотношения.

4. Връзката ви е предимно физическа

Има вероятност тя да си остане такава, той лесно да се отегчи и да премине към нови взаимоотношения, защото няма дълбочина помежду ви. Не забравяйте, че трайните връзки се основават на приятелство, любов и интимност. Ако той не полага усилия да задълбочи това, което е между вас – не си губете времето.

5. Той все още се среща с други

Ако вашият партньор все още се интересува от срещи с други жени, но вие търсите по-значима връзка, тогава очевидно има огромно несъответствие в начина, по който се чувствате един към друг. Когато сте излизали за значителен период от време, трябва да сте на една и съща вълна, да сте обсъдили визията ви за това кой какво очаква от другия, какво иска от тези взаимоотношения. Да си бъдете емоционално достъпни. Също така, ако той ви е казал, че все още не знае дали иска задълбочаване на връзката с вас, не очаквайте това да се промени с времето. Той няма да е лоялен към вас, ще търси вероятно нещо по-добро, а вие само ще загубите време и енергия.

Източник: Az-jenata.bg

ключови думи:
отношения

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май