Да му изкараш акъла: Реплики, които ужасяват мъжете

Да му изкараш акъла: Реплики, които ужасяват мъжете

Жените често твърдят, че мъжете казват зловещи неща, които убиват желанието и интереса, особено в началото. Но това не означава, че жените нямат подобни попадения.

Ето някои от най-плашещите женски реплики, от които силния пол потръпва.

 

"Да си вземем еднакви тениски”

Да е сантиментален човек, не е лошо нещо. Но да предложите на новото си гадже да носите еднакви тениски, едва ли ще има този ефект. По-скоро ще породите куп отрицателни емоции. За голяма част от мъжкото съсловие, подобно предложение би означавало, че се опитвате да ограбвате мъжествеността им.

Бащинската фигура

Да смятате така на ум е ок, но да му кажете директно "Ти си като баща ми!” е едно изцяло ново ниво на ужас. Първо – така заявявате, че сте привлечени от баща си. Второ – в случай че имате проблемни отношения с баща си, то новият ви приятел ще си тръгне, защото едва ли има желание да се справя с подобни проблеми в началото на връзката ви.

Пароли в социалните мрежи

Понякога може да го направите дори несъзнателно, но това не го прави по-малко нередно. Без значение дали сте в началото на една връзка или сте женени, личното пространство и границите са изключително важно нещо.

Заигравка с фамилията му

Някои жени са склонни да стигат до там, че откровено да изкарат акъла на някой мъж. Ако само след няколко срещи, започнете да слагате неговата фамилия след вашето име, то със сигурност ще постигнете този резултат. Ако толкова искате да го направите (не го поощряваме), направете го на ум. Никога не го произнасяйте на глас. Повече мъже бягат от такъв тип ангажименти, а какво остава след 2-3 срещи

Лигави нарицателни

Нарицателните са нещо симпатично след като сте заедно от известно време и са породени от някаква случка. Но използването им от самото начало си е доста плашещо. Особено ако са от типа на бебе, сладкишче, захарче, и подобни.

 

ключови думи:
отношения Той и тя

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април