Звездни йога новини от: Ръсел Бранд

Плъзнаха слухове, че британският актьор щял да става преподавател по йога
Звездни йога новини от: Ръсел Бранд

Ръсел Бранд е може би един от най-ентусиазираните последователи на древната индийска практика сред звездите. А от ден на ден сякаш се ентусиазира още повече.

Наскоро в жълтите медии се появиха слухове, че, заедно със своя гуру, Ръсел усилено се подготвял за учител по йога. Нещо повече, актьорът имал намерение да отваря собствено студио в Лос Анджелис.

Анонимни източници съобщават, че Бранд искал да създаде нова разновидност на практиката. Но това не е всичко. Измислената от него програма щяла да включва още: медитация, готварски уроци и клас по ароматерапия. Брей! 

Благородният Ръсел възнамерявал да преподава безплатно за онези, които нямат възможност да си плащат за обучение, както и на крайно нуждаещите се (каквото и да означава това). Накрая щял да обиколи света и, подобно на други велики учители, щял да разпространи практиката си по света. И да реши всички проблеми на човечеството. 

Питаме се: ако информацията излезе вярна, каква ли ще бъде тази програма на Бранд? И колко ли хора ще изберат да ѝ се посветят...

Разбира се, желаем успех на шантавия британец и най-важното – да продължава да е все така запален по практиката, независимо от това дали ще отвори студио или не. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май