И да мислите това, не му го казвайте!

И да мислите това, не му го казвайте!

1. Малки странности, които намирате за дразнещи

Всеки има своите чудатости и особености. Невинаги тези черти са привлекателни. Понякога могат да ви изкарат извън нерви, но се опитайте да ги запазите за себе си. Ако започнете да натяквате на партньора си за тях и да го нападате всеки път, когато прояви някоя странна своя черта, той може да направи същото с вас.

2. Чувства, които имате към бившия

Дори да сте скъсали всякакви връзки с бившия си е възможно все още да имате някакви чувства или мисли за него. Не ги споделяйте с настоящия си партньор. Не го правете в името на здравите отношения. Ще посеете зрънце на съмнение дори там, където го е нямало.

3. Какво точно мислите за семейството му

Много рядко харесваме изцяло семейството на половинката си. Това е така, защото се събираме с тях по стечение на обстоятелствата. Ако сте от късметлиите, които попадат на страхотно семейство от страна на половинката си, радвайте се. Останалите трябва да се опитат да премълчават истинските си мисли и отношение към семейството на партньора, за да запазят добрите си отношения с него. Не критикувайте семейството му, не говорете за тях зад гърба им, не му споделяйте какво ви е подразнило на вечерята снощи, защото така само ще хвърлите камъни в своята градина.

4. Намирате негов приятел за привлекателен

Премълчете си, ако половинката ви ви запознае с негов приятел, който е страхотно секси и веднага сте забелязали това. Ако го направите, ще активирате мъжкия инстинкт за съревнование, а това може да не свърши добре.

5. Че имате съмнения относно връзката си

Такива мисли може да се появят на всякакъв етап от връзката. Не трябва да ги споделяте с партньора си, освен ако не сте решили да говорите сериозно за бъдещето на връзката си. Ако мислите, че сте на етап, в който наистина трябва да решите дали да продължите или да се разделите, изкажете тези мисли. Но ако не е така, по-добре ги запазете за себе си.

6. Непоискано мнение за негови приятели

Приятелите са повече от семейство. Партньорът ви е избрал сам приятелите си, както всички ние правим. Да изкажете критика или неодобрение за приятел на половинката ви понякога е по-тежко от това да критикувате семейството му. Затова не го правете, освен ако мнението ви не бъде поискано или самият той изказва недоволство към свой приятел.

7. Какво мислите за целите му

Всеки има своите индивидуални цели, които понякога може да са различни от вашите. Те може и да се различават от представата ви за бъдещето като цяло. Може дори да ги намирате за глупави и за губене на време. Не изказвайте мнението си, ако е такова. Оставете партньора си да вярва в каквото прецени. Не бихте искали да получите неодобрение и подигравки за вашите собствени цели, нали?

8. Мнението на семейството ви за партньора ви

В един идеален и перфектен свят сигурно всички в обкръжението на вас и партньора ви биха живели щастливи и доволни, но това рядко се случва. Обикновено родителите са много критични и гледат на партньорите ни не през розови очила, като нас, а с повече съмнение и неодобрение. Не споделяйте това с партньора си.

9. Неща, които ви липсват в настоящата връзка, а сте имали в предишните си връзки.

Тези мисли са повече от забранени за изказване на глас. Такова сравнение би сринало настоящите ви отношения. Сравняването на връзката и партньора с бивши отношения и половинки може да доведе до сериозна разруха и отдалечаване, може дори да сложи край на връзката ви. Ако мислите, че ще получите онова, което ви липсва, като намекнете, че преди сте го имали, лъжете се. Всяка връзка има своите недостатъци и положителни страни. Опитайте се да се фокусирате върху онова, което ви прави щастливи сега, а не в миналото.

10. Големи подробности от любовната ви история

Хората са любопитни какво се е случвало в миналото с техните настоящи партньори. Вероятно той ще ви разпитва за бившите ви, защо сте се разделили, какво не се е получило между вас, както и други подробности. Има граници, които не трябва да прекрачвате. Разкажете в общи линии за миналото си, но спестете най-интимните и съкровени детайли, защото те са провокирани от конкретните тогавашни обстоятелства. Това може да доведе до погрешни изводи, които партньорът ви може да си направи за вас.

Източник: az-jenata.com

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април