Истински ад! Този тип мъже носят само страдание

Истински ад! Този тип мъже носят само страдание

Индивидуалността, характерът и подходът в отношенията проличават най-силно в интимните отношения .На базата на личностните характеристики се открояват определени типове, от които до голяма степен зависи каква ще бъде връзката ви. Има няколко типа мъже, които със сигурност биха превърнали връзката ви в истински ад.

Кои са те и защо е добре да имате предвид типа им, за да се предпазите от страдание?


Много сладък и добър, но стиснат и беден
Сладкият и с непретенциозен характер мъж на пръв поглед изглежда страхотен избор, но ако тази картина е придружена с липса на финансови възможности, това може да се превърне в проблем. Мъжете изпитват сериозни комплекси, когато не разполагат с пари. Ако забележите, че той е фокусиран прекалено в парите, стиснат е, пресмята всичко и винаги говори за пари, най-вече за невъзможността нещо да се купи, плати, или че нещо не си струва да се купува, това е сериозен червен флаг за по-нататъшното развитие на връзката ви.

Интересен егоцентрик с високо самочувствие
Егоцентриците са магнетични. Те са различни, интересни, загадъчни, често притежават остър ум и могат бързо да ви завладеят емоционално. Но колкото и да изглежда подходящ за връзка, този тип мъж може да ви накара да се чувствате зле с течение на времето.
Егоцентриците са склонни да взимат сериозен превес в отношенията. Възможно е да добиете комплекси заради него по много причини и в много направления. С такива типове мъже е трудно да се излезе на глава. Те не приемат чуждо мнение и правят всичко възможно, за да пречупят половинката си и да я моделират по свой вкус.

Кралят на драмата
Драматичните типове мъже използват всяка ситуация, за да ви накарат да се съгласявате с тях, да им угаждате, да ги задоволявате. Те правят от всяка муха огромен слон, от което ще изпитвате вина и ще се стараете да им угодите. Ще започнете да стъпвате по тънък лед и да внимавате какво казвате, какво правите, за да не го нараните. Това с времето ще се превърне в истински ад за самите вас.

Контролиращ тип мъж
Мъжете с мания да контролират половинките си са напаст. Колкото и да се старае да ви угажда и да ви кара да се чувствате обичани, той ще се опитва да ви напътства, контролира и обсебва по всякакви начини. В крайна сметка това може да се окаже много сериозен проблем за връзката и отношенията ви, особено за самочувствието и личната ви свобода.

 

Източник: az-jenata.bg

ключови думи:
отношения

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май