Как да върнем искрата отново

Как да върнем искрата отново

1. Не бягайте от реалността

За да постигнете желания резултат, трябва да осъзнаете проблема. След това е наложително да осъзнаете, че ако на ВАС ви липсва романтика ВИЕ трябва да подобрите ситуацията. Започнете с дребни жестове. Сложете няколко свещи на масата, когато сядате да вечеряте двамата. В никакъв случай не хапвайте, гледайки телевизия, това убива романтиката. Пуснете тиха музика и просто се наслаждавайте на компанията си. Също така изпращайте закачливи съобщения на любимия си през деня, които ще го накарат да си мисли за вас и да ви отвърне по същия начин.

1807008

2. Отправяйте му намеци

Ако рожденият ви ден или годишнината ви наближава, няма нищо лошо в това да отправите намек на любимия си, че очаквате мил жест от него. Например: "Отдавна не сме си правили романтична вечеря" или му покажете цветята, които ви е подарил последно и кажете нещо закачливо и с усмивка от рода на: "Спомняш ли си кога ми подари тези прекрасни цветя?" Не го обвинявайте, просто му намекнете, че имате нужда от неговото внимание.

1807004

3. Използвайте общ календар, за да отбелязвате важните дати заедно

Според проучвания, двойките които имат календар в кухнята си, върху който отбелязват важните дати, са по-сплотени и романтични. Едно от негативните неща в днешно време е, че всички разчитаме на календара в телефона си. Въпреки това нищо не пречи да инвестирате в красив календар, който да закачите на удобно място и да отделите малко време, за да отбележите общите си ангажименти на него.

1807003

4. Бъдете атрактивни

Изхвърлете старите си протъркани дрехи от гардероба и ги заменете с такива, които ще ви накарат да се чувствате привлекателни. Ако вие се харесвате и се чувствате добре в собствената си кожа, то неминуемо ще предизвикaте положителна реакция в партньора си. Той ще ви погледне с други очи и ще осъзнае каква красива жена има до себе си и колко голям късметлия е. В същото време го накарайте да се чувства желан, правете му комплименти, за да повдигнете самочувствието му.

1807011

5. Покажете му внимание и загриженост

Попитайте го каква изненада би го зарадвала за рождения му ден или за друга важна дата. Знаем, че се чувствате пренебрегнати от него, но за да предизвикате повече загриженост и романтика в любимия си, първо трябва да му покажете, че ви е грижа за него и искате да изпълните желанията му. Липсата на егоизъм от ваша страна ще го очарова и определено няма да остане незабелязана. Жестовете ще ви се отблагодарят.

1807009

6. Сгответе нещо интересно

Не очаквайте от любимия си мъж постоянно да ви води на романтични вечери в изискани ресторанти, защото не винаги са по джоба му, а и съвсем не са от първа нужда. Бъдете креативни и сгответе нещо интересно, което знаете, че ще се хареса на партньора ви. За десерт направете нещо закачливо, например шоколадова торта, или разтопете шоколад, в който да топите ягоди.

1807005

7. Припомнете си заедно забавните мигове

Експертите винаги съветват в случай, че сме изгубили близостта с партньора си, да прекарваме време заедно, в което да си припомняме хубавите мигове, които сме преживяли. Разглеждането на общи снимки и веселите спомени неизбежно подобряват настроението и стопяват ледовете.

8. Накарайте го да се бори за вас

Много е важно да събудите конкуретния му дух. Това може да стане и само като обясните възторжено за романтичната изненада, която любимият на ваша приятелка й е устроил. Мъжете обичат да се доказват и да се съревновават. Не се съмнявайте, че вашият човек винаги иска да е най-добрият, да ви прави щастливи и да се гордеете с постъпките му.
1807007


9. Споделяйте емоциите си с него Направете любимия си съпричастен към емоциите ви всеки ден. Не премълчавайте важните неща и това, което ви тежи и това, което ви прави щастливи. Разкривайте чувствата си, за да установите емоционална близост с най-важния за вас човек. 10. Кажете му какво искате Когато виждате, че останалите съвети дават резултат и сте сигурни, че сте на прав път е време да предприемете следващата крачка и да стигнете по-далеч. Споделете какво искате любимият ви да направи за вас. Помолете го да ви изведе навън, изберете мястото, на което искате да отидете и задължително му кажете колко много би означавал този жест за вас. Това е най-нежният начин да му покажете, че той не се справя добре и че трябва да вложи повече старание.

1807010

11. Гледайте романтични комедии заедно Представете си как сте се отпуснали пред телевизора и гледате някой хубав филм. Възползвайте се от вдъхновяваща романтична сцена, сгушете се в любимия си и му прошепнете нежно: "Спомняш ли си, когато и ние бяхме толкова влюбени?" Кажете му, че го обичате и го целунете. Този мил жест ще му покаже, че ви липсва нежност. 12. Време е за откровен разговор Ако сте отчаяни и всичките ви опити да върнете романтиката помежду ви не дават резултат, то е време да бъдете директни и да поговорите за очевидните си проблеми. Бъдете позитивни, добронамерени и споделете какво ви липсва и колко мили жестове той е правил за вас. Попитайте го какво мисли и какво е мнението му по въпроса. Много по-добре е да изясните чувствата си, отколкото да оставите отчаянието да ви измъчва.



ключови думи:
връщане Искра отново

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май