Как да завъртите главата на богаташ?

Как да завъртите главата на богаташ?

Жените често харесват тези, които са недостъпни за тях поради по-високия им статус. Време е да разберете как можете да си осигурите такъв мъж.

В опит да "вържат" мъжа, доста дами прибягват до метода на "непревземаемата крепост". Те умишлено игнорират потенциалния партньор, така че той да се влюби до уши в тях. За съжаление, когато говорим за мъж, който и без вас си има достатъчно кандидатки, този метод е безполезен.

Влезте в правилната среда

Когато видим как една обикновена жена започва да излиза с известен мъж, това действа обнадеждаващо и разбираме, че можем да направим същото. Това наистина е така, защото ако се вярва на многобройни интервюта с такива щастливки, те са се запознали с бъдещата си сродна душа от света на шоубизнеса чрез общи приятели. Ако имате възможност да създадете нови запознанства с хора, които се движат в кръговете на успешни мъже, направете го.

Отличете се от другите

Дори да се запознаете с успешен мъж, това не означава, че успеете да го плените. Факт е, че около такива мъже винаги има много жени, които жадуват за внимание. Най-добрият начин да се откроите е да покажете хладнокръвие. Не показвайте на мъжа, че сте влюбена до уши в него. Бъдете спокойни и се преструвайте, че просто ви харесва да общувате. Не бързайте да признавате чувствата си, тъй като това ще го изплаши или моментално ще сведе стойността ви до нула.

Бъдете игриви

Не се страхувайте да се шегувате уместно и да покажете своя оптимизъм. Можете безобидно да подразните такъв мъж. Това ще ви отличи от другите жени, защото повечето от тях се опитват да му правят комплименти. Ако любезно и компетентно се пошегувате с някакъв негов недостатък, това може да ви помогне да спечелите сърцето му.

Бъдете откровени

Жените, които непрекъснато кръжат около известни, богати или много привлекателни мъже, постоянно правят една важна и критична грешка - лъжат за себе си и се опитват да се представят като най-добрите. Но, ако кажете истината, тогава мечтаният господин е по-вероятно да ви обърне внимание.

Най-трудният и глобален съвет

Звучи така: създайте си живот, в който никой нов мъж няма да бъде центърът на Вселената за вас. Така ще станете по-привлекателни, без да се налага да се правите на такива. Ще сте естествени и по-малко достъпни, а точно това ще привлече желания мъж към вас.

Друг важен съвет, когато общувате с недостъпни мъже, е да сведете до минимум тревожността. Научете се да мислите позитивно и да не се притеснявате как този или онзи мъж или околните като цяло ще реагират на вас. Ако сте спокойни и обрани, ще привлечете вниманието на мъжа-мечта.

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg.

ключови думи:
богат мъж флирт

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май