Как да преодолееш раздялата по-лесно според зодията му

Как да преодолееш раздялата по-лесно според зодията му

Още по темата

Овен

Той е егоцентричен, взима неразумни решения и е непредсказуем, така че беше само въпрос на време връзката ви да се разпадне. Никога не знаехте дали няма да се събуди, да реши, че сте му омръзнала и да изчезне.Той никога не се е интересувал от вас и чувствата ви. Неведнъж е казвал груби неща, без да си дава сметка (или пък без да му пука), че ще ви нарани. Никога нямаше да бъдете негов приоритет, а винаги на заден план.

1898685

Телец

Надявахте се, че ако успеете да му докажете предаността си, той ще се отвори към вас, но това така и не се случи. Това беше връзка, в която вие отчаяно се опитвахте да го накарате да се промени и се фрустрирахте, когато не успявахте.Освен това никога не се е случвало да признае, че сте права или да спечелите спор. Неговото твърдоглавие и инат са изморителни. Животът е кратък и е по-добре да му се наслаждавате, отколкото да го пропилеете, чакайки някой да се промени.

Близнаци

На пръв поглед той беше идеален – чаровен, умен и красив. Когато разговаряхте, изглеждаше, че нещата ще се получат. Уви, той се оказа кралят на непостоянството.

В един момент е запленен от вас, в следващият – отегчен и неспокоен. Не можехте да му имате никакво доверие, че ще ви бъде верен, защото постоянно се оглеждаше за други жени (и мъже). Освен ако не искате отворена връзка, раздялата е неизбежна.

Рак

Искаше ви се да се получи нещо, но се изтощавахте от променливите му настроения, чувствителността му и склонността да прави дисекция на всеки детайл. Истината е, че непрестанното му оплакване и анализиране на живота му, както и пълната му незаинтересованост от вашия, не ви задоволяваше.

Той е много по-добър като приятел, отколкото като гадже. Не искате да бъдете безплатният му терапевт.

Лъв

Той беше великолепен – толкова забележителен, че хората го гледаха и му се възхищаваха. Но докато бяхте заедно, някаква част от вас престана да съществува, защото всичко се въртеше около него. Вие и вашите нужди бяхте на заден план.

През по-голямата част от времето трябваше да го убеждавате колко е страхотен. Той има огромно его, което се нуждае от постоянно подхранване и ласкаене. Вие също заслужавате да сте център на вниманието, не само обслужващ персонал.

Дева

Той никога не можеше да бъде щастлив, защото постоянно търсеше недостатъци и несъвършенства. Депресивен тип е и докато вие се опитвахте непрестанно да повдигнете духа му, той все намираше начин да направи нещата по-малко забавни и по-потискащи.

Везни

Той не е точно практичен, така че ви се налагаше вие да сте възрастният във връзката. За разлика от Девата, той иска само да се забавлява, а решаването на проблемите оставяше на вас, затова вие се грижехте за всичко. Той по-скоро би си купил бутилка алкохол, отколкото да плати сметката за електричество.

Скорпион

Той е изключително контролиращ и ако не се съгласявахте с някое от изискванията му, имаше проблеми. Беше обсебен от вас, което в началото беше добре... докато не се превърна във вманиачен преследвач. Ако не му харесваха отговорите ви на въпросите "Къде беше?" или "Защо не отговаряш на съобщенията ми?", просто ви обвиняваше в лъжа.

В моментите без напрежение връзката ви беше страхотна, но с течение на времето започнахте да се чувствате задушени и изтощени.

Стрелец

Той е непораснало дете. Когато се появи проблем или се сближите прекалено много, той или изчезва, или се шегува. Не може да бъде сериозен и това може да предизвика много гафове, особено ако го заведете на вечеря при родителите си. Как може да не знае, че вицовете за диария не са най-подходящото нещо, когато трябва да направи добро първо впечатление? Той е 10-годишно момче, затворено в тялото на възрастен мъж.

Козирог

Той се интересуваше много повече от правенето на пари, отколкото от вас – или поне така се чувствахте. Работата го поглъщаше до такава степен, че изобщо не ви забелязваше.

Никога не искаше да излизате вечер, защото беше на работа на следващия ден (дори през уикендите) и рядко си взимаше почивка. Освен това не беше много привързан към вас, което ви караше да се чудите дали изобщо означавате нещо за него.

Водолей

Той е цар на снизходителното отношение. Постоянно ви говореше така, сякаш нямате понятие и от най-елементарните неща. Държеше се покровителствено и снизходително, дори да е нямал такова намерение. С него никога не се чувствахте, все едно сте равни, а истината е, че всъщност вие го превъзхождахте.

Риби

Той има големи мечти, но докато е артистично надарен, то концентрацията му е слаба и фокусът му лесно се губи. Натъжаваше се, когато смяташе, че не получава признанието, което заслужава и трябваше непрекъснато да го утешавате. Много е любящ, но няма голям сексуален апетит.

Чувствахте се по-скоро негов агент, отколкото негова приятелка. Добрата новина е, че той вероятно е много по-разстроен от раздялата ви, отколкото сте вие и сигурно ви е посветил цял куп песни, стихове и картини. Вече сте негова муза.

ключови думи:
преодоляване раздяла

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април