Как да съблазняваш, без да е вулгарно?

Как да съблазняваш, без да е вулгарно?

Как да съблазните мъж с физически контакт? Или по-скоро как да съблазните мъж с докосване? Да спечелим вниманието му, като го докосваме правилно? Внимание, не говорим за нищо неприлично. Защото всичко си има времето. Тук не говорим за специални способности, умения или проява на изключителен опит в най-интимната близост с мъжа, а за факта, че докосването, дискретно и умело, е елемент, който помага да се събуди онова пламъче, чувство, осезание…

В нашата култура по правило физическият контакт между непознати е нулев или почти нулев и колкото повече човек се доверява или е обединен от "специални" връзки (романтични, родителски, роднински), физическият контакт става по-чест и по-близък.

Разбира се, когато става въпрос за отношенията между мъжете и жените, вече има особен физически контакт. Не трябва да преувеличаваме, не трябва да изпреварваме времето и което е по-важно, не трябва да правим нищо, което няма ясното, изрично и категорично съгласие на другия.

Да се ​​върнем към центъра на темата как да съблазниш мъж чрез физически контакт, да намериш правилния баланс между неадекватно и натрапчиво, дори неприлично поведение и пълна студенина? Балансът се постига чрез "чувственост", а не чрез сексуално докосване. Има голяма разлика.

Как да завладеете мъж с чувственост?

Има голяма разлика между "чувствен" подход и "секси" подход. И някои признаци на тази разлика могат лесно да се отгатнат. Сексуалният подход е напълно откровен и отправя послание като: "Нека се сближим!". Това е подход, който може да накара и двамата да загубите баланс. Сигурни ли сте, че искате да прескочите етапите и да започнете?

А що се отнася до него, може би той е изненадан и дезориентиран от вашата настойчивост и може да се възползва от тази възможност в движение, без да се интересува особено.

А може да се случи и друго – ако "тичате" твърде бързо, напълно е възможно да я докарате дотам, че той вече да не възнамерява да има интимност с вас.

Защото, както много други и той се нуждае от повече време и все още не е разбрал дали наистина се интересувате от него. Не е вярно, че мъжете търсят единствено "онова". Особено ако искат сериозна връзка.

Чувственият подход оставя интригуваща неяснота в неопределеност , като в същото време съобщава, че не можете (за известно време или може би никога) да преминете определени граници. Плюс това, този подход вдига летвата и повишава вашата стойност в очите на мъжа.

Сексуалният подход, освен че е изключително примитивен и незабавно прекъсва положителното напрежение, защото, както се казва, той вече е вкарал много голове едва след 30 секунди игра и мачът доскучава. Нулево напрежение.

От друга страна, чувственият подход увеличава напрежението и генерира интерес, любопитство и интрига. Това е като разказване на холивудска история, изпълнена с изненади и напрежение .

Физическият контакт за съблазняване, използван чувствено, не е предназначен да разчупи всички граници и дистанция между вас и мъжа, с когото общувате. Той има за цел да намали дистанцията и да създаде топлина и увереност.

Успешно служи за разтопяване на леда и разрушаване на бариерата на пълното отчуждение.

Първият ефективен начин да използвате физическия контакт, за да изпратите сигнал за сетивен интерес, е да поздравите с прегръдки.

Вторият начин да съблазните мъж с физически контакт е да го докоснете леко. Той ще усети докосването ви в момент на радост, след като той или вие сте се пошегували, или сте видели или чули нещо смешно.

Такъв жест, направен в момента на "пика" на положителните усещания, създава един вид котва, тоест оставя положителен и неуязвим спомен – оказва силно въздействие на несъзнателно ниво.

Това означава, че оставя следа в мозъка на мъжа.

 

 

 

Затова не бързайте, оставяйте следи и скоро пробуденото в него чувство ще намери своя физически израз, пише Happy-woman.bg.

ключови думи:
флирт

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май