Как реагират различните зодии, след като са зарязани

Как реагират различните зодии, след като са зарязани

Овен – Може да получите юмрук в лицето, все пак си имате работа с рогато животно.

Телец – Те са упорити, така че едва ли лесно ще ви позволят да се измъкнете от ръцете им. Но веднъж решат ли го, връщане назад няма.

Близнаци – Те са напълно непредвидими и може да полудеят или пък да стегнат куфара и да заминат на почивка, сякаш нищо не е станало.

Рак – Много емоционални, но и прикрити, когато поискат. Вероятно ще се държат, сякаш всичко е наред, но вътрешно ще се надяват да страдате и да си платите за стореното.

Лъв – Горделиви до безкрай, те ще си тръгнат с високо вдигната глава, но после се пригответе да срещнете гнева им – нарязани гуми, подпалена къща и т. н.

Дева – Балансирани и спокойни, те бягат от драмата. Но също така и пресметливи. Не очаквайте да си получите обратно подаръците или кредитната карта.

Везни – Те са практични и стъпили здраво на земята.. Не очаквайте да плачат или да се тръшкат на пода. Ще изядат кофичка сладолед и след това ще се стегнат за парти, където да намерят друг/а.

Скорпион – Скорпионите не търпят никой да се подиграва с тях. Не очаквайте да си тръгнете "цели" след раздяла с представител на този знак. Отмъстителни до болка, те ще ви го върнат на всяка цена.

Стрелец – Свободолюбиви по душа, те не обичат да влизат в ролята на жертва. Ще опитат да спасят връзката, но ако не се получи, просто ще ви кажат: "Майната ти" и ще продължат напред с високо вдигната глава и доза оптимизъм.

Козирог – Тези рогати "животни" са твърдоглави, но много разумни. С логика ще се опитат да поправят връзката. В случай, че не се получи, затръшват вратата и повече няма да чуете за тях.

Водолей – Ще си тръгнат с усмивка и ще се надяват кармата да си свърши работата. Без драми!

Риби – Те живеят в свой собствен свят, но са много чувствителни. По-добре късайте с тях с финес, иначе ще ви засипят с всички гадни епитети на света.

ключови думи:
зарязване зодии реакция

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април