Как се държи всяка зодия, когато се влюби

Как се държи всяка зодия, когато се влюби

Овен

Те се интересуват много от живота ви и задават много въпроси. Чувствате, че винаги сте обект на техния интерес, защото това е точно така. Когато Овенът се влюби, той иска да знае всичко за вас, така че няма да ви е трудно да разберете намеренията му. Ако подава смесени сигнали, все още не е влюбен.

Телец

Те ви тестват. Това може да изглежда малко смущаващо, защото докато Телецът ви съблазнява и подготвя пътя за романс като от приказките, едновременно с това може да бъде и неприятен, или поне да изглежда така, сякаш все още ви няма напълно доверие (и това е така). Телците издигат защитна стена около себе си, докато не получат причина да я съборят.

Близнаци

Те показват много ясно, че са влюбени във вас. Близнаците нямат задръжки, когато става дума за любов. Ако си паднат по вас, това ще стане ясно веднага. За щастие, те се вживяват дълбоко, така че това, че са се запалили веднага, не означава, че ще изгорят бързо. Ако подозирате, че са влюбени във вас или най-малкото проявяват интерес, това най-вероятно е така. Дайте им знак, че нямате нищо против и ще знаете със сигурност.

Рак

Те ще се опитват да ви разсмеят. Освен това, те са едновременно напористи и предпазливи. Ракът е най-емоционалният знак в зодиака и макар че се влюбва силно, също така се и тревожи. Иска да е сигурен, че няма да му разбиете сърцето, но въпреки това не може да се пребори със силните си емоции. Когато Ракът си падне по вас, ще го разберете веднага. Той ще иска да прекарва с вас много време, да ви бъде най-добър приятел и партньор и ще прави всичко по силите си, за да ви е комфортно и да се чувствате щастливи (дори ако сте още в приятелска фаза).

Лъв

Те ще ви защитават. Лъвът е известен със своето его и когато се влюби, иска да бъде ваш и само ваш. Ако не сте все още на етапа на сериозната връзка, той ще ви дава сигнали, че сте "негови", например ще ви казва колко е щастлив да е с вас или ще ви прегръща на публично място. Той е супер харизматичен и ще ви създаде усещането, че не искате да бъдете с никой друг.

Дева

Те се държат така, сякаш изобщо не ги интересувате. Девите са странни в това отношение: когато се влюбят, но все още не са сигурни дали е "безопасно", се преструват, че не им пука. Колкото по-студени са, толкова повече си падат по вас. Не се тревожете, това е само поза: с течение на времето ще ви разкрият как се чувстват (ще бъдат ужасени, но ще го направят).


Везни

Те стават нерешителни. Везните са любовниците на зодиака, но също така са балансьори и миротворци. Когато се влюбят, светът им се разтърсва, затова са супер предпазливи и претеглят всички възможности, преди наистина да се впуснат в любовта (просто искат да разберат дали човекът срещу тях си заслужава).

Скорпион

Те са лоялни и си пазят територията. Дори когато го играят хладнокръвни, отвътре им ври и кипи и се тревожат, че вие все още се виждате и с други хора, или пък не си падате по тях толкова, колкото те по вас. Скорпионите са известни с изключителната си лоялност към хората, които обичат. Те са олицетворение на фразата "всичко или нищо".

Стрелец

Те искат да правят всичко с вас. Влюбеният Стрелец ще ви кани на уикенд пътувания, ще ви показва места, които не сте виждали, ще ви кара да се смеете. Той се опитва да разбере дали можете да сте неговият "партньор в престъплението", защото животът им се състои от правене на всевъзможни неща. Колкото повече искат да изживеят с вас, толкова повече си падат.

Козирог

Те ви задават въпроси за бъдещето. Козирогът е човек на плановете и стои здраво на земята през цялото време. Не му харесва да не знае къде точно се намира и губи интерес към връзка, която не води доникъде.

Водолей

Те отделят от времето, в което преследват личните си цели, за да бъдат с вас. Водолеят винаги ще има връзка с работата си на първо място, така че ако я пренебрегва, за да прекарва време с вас, значи е влюбен. Дори ако ви казва, че не може да си позволи да се разсейва в момента, обърнете внимание на действията му, не на думите – те ще ви кажат всичко, което искате да знаете.

Риби

Те основно пишат стихове за вас и плачат много. Когато Рибите се влюбят, те са "абсолютно влюбени" от самото начало и вие ще разберете това веднага. Дори ако не са креативни (макар повечето Риби да са), ще знаете, че се интересуват от вас, защото усещате, че ги вдъхновявате, за каквото и да става дума.

ключови думи:
блюбени зодии

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април