Какво издава месецът ти на раждане за теб

Какво издава месецът ти на раждане за теб

Януари

За родените през януари обикновено се смята, че са трудолюбиви и амбициозни. Те са много наблюдателни спрямо света и хората около себе си, което може да ги направи доста критични. Високоинтелигентни и продуктивни, организирани и подредени, но и склонни към социална тревожност, сдържани, чувствителни и адаптивни към чувствата на околните.

Февруари

Февруарските бебета са интелигентни и със свободен дух. Заради тази свободолюбивост те се бунтуват, когато се почувстват ограничавани. Упорити, смели и амбициозни, родените през февруари са авантюристи, готови във всеки един момент да зарежат всичко и да се отправят към далечния хоризонт. Те имат силни чувства и обичат яростно, но рядко изразяват емоциите си с думи.

Март

Мартенските момчета и момичета са мечтателите на света. Срамежливи и сдържани, симпатични и миролюбиви, хората, родени през март са честни и чувствителни спрямо другите, поставяйки на първо място чуждите потребности пред своите собствени. Мартенските бебета са обичливи и заслужаващи доверие. Те не се ядосват лесно, но имат склонност към промени в настроението, ако се чувстват незачитани.

Април

Родените през април са ярки личности – решителни, с бърз ум, динамични и смели . Априлските бебета са приятелски настроени и социални, те обичат да са център на внимание. Обратната страна на тези положителни качества е склонността към отмъстителност, агресивност и ревност.

Май

Майските цветя са по-бодливи, отколкото си мислите! Със силна воля, донякъде коравосърдечни, те лесно се разгневяват и не отстъпват от позицията си. От друга страна, проявяват дълбоко разбиране и чувствителност към останалите хора. Енергични, обичат да пътуват и да разглеждат културни забележителности и музеи, тъй като харесват литературата и изкуството.

1943313

Юни

Родените през юни са визионери, те имат активен ум и мислят напред в бъдещето. При все това, не налагат вижданията си на околните, по-скоро са мили и любезни, забавни и с чувство за хумор. Макар че обичат да се шегуват, те са лесно раними.

Юли

Юлските бебета са чувствителни, емоционални и сантиментални. Те са истински загрижени за другите и имат силно чувство за съпричастност . Обратната страна на тази грижовна природа е склонността към лошо настроение, непредсказуемост и темпераментност.

Август

Родените през август са смели и безстрашни, привличащи вниманието, където и да се появят. Горди и атрактивни личности, със силно изразени лидерски качества, те понякога могат да изискват прекалено много внимание и да изпадат в ярост, ако не получат това, което искат.

Септември

Родените през септември са внимателни и грижовни, интроспективни и организирани . Те са предпазливи и обичат да планират , но това може да ги накара да бъдат критични към тези, които не са устроени по същия начин. Не демонстрират емоциите си, но проявяват дълбоко разбиране към другите.

Октомври

Ако сте родени през октомври, вие сте душата на компанията! Емоционални и решителни, привличате хората със силата на своята индивидуалност. Да обичаш вниманието обаче понякога си има цена, тъй че бъдете предпазливи. Октомврийските бебета са лесно раними и имат склонност към егоизъм и ревност, но също така знаят как да накарат любимите си хора да се почувстват важни и значими.

Ноември

Ноемврийските бебета са умни, аналитични, с остра мисъл. Те имат достатъчно вътрешна мотивация и не се нуждаят от особено насърчение, за да развиват амбицията си. Това може да ги направи упорити и нежелаещи да приемат идеите на другите. Като цяло обаче изповядват философията "живей и остави и другите да живеят” и са най-щастливи, когато правят нещата по собствен начин.

Декември

Родените през последния месец на годината са шегаджии, чиито емоции са изписани на лицата им. Те обичат социалните взаимоотношения и с удоволствие участват в игри от всякакъв вид, стига да им е забавно. Вниманието им не се задържа дълго върху едно и също нещо, освен това са податливи на промени в настроението. При всички случаи обаче, с декемврийските бебета никога не е скучно!

ключови думи:
месец раждане

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април