Кофти черти на зодиите

Кофти черти на зодиите

Овен

Жената Овен е работяга. Няма такъв пъргав, енергичен и оправен човек като нея. Тя ще е щедра и всеотдайна към нас, докато сте неин кумир. Но всички блага, с които ви облива, ще секнат в момента, в който си намери друг идол. Жената Овен отговаря на описанието "на триците скъп, на брашното евтин". Груба е, понеже обича да подчертае очевидното: "Носът ти е огромен!" или "Станал си истинско прасе". Става арогантна в неудържимото си желание да се налага. Но за това си има основателна причина – тя винаги и всичко знае най-добре. Най-лошото е, че лъжата за нищо я няма. Тя е все едно да изплакнеш чаша на чешмата или да си купиш хляб.

Телец

Може и да си е похойкала, но щом се спре на партньор, се кротва и става най-вярната съпруга във вашия вход. Чувствена, грижовна и сърдечна, жената Телец обича качествените напитки, добрата храна, красивите и скъпи бижута и дрехи. Държи да изглежда добре в очите на другите, което означава, че и мъжът до нея задължително трябва да е на ниво. Освен прекомерната любов към парите и скъпите вещи тя е обсебваща и крайно ревнива. Изневярата е престъпление номер едно в черния й тефтер. А тя има такъв – бъдете сигурни! В него си отбелязва греховете ви, за да може един ден да ви ги натяква. Твърдоглава и упорита е като магаре.

Близнаци

"Аз тоалетни не мияе да ви заяви жената Близнаци и да ви постави пред свършен факт. Или си заминавайте, или грабвайте четката за клозета. Да се хване човек на любовното хоро с госпожица от тази зодия е все едно да си пъхне таралеж в гащите. Не че не са страстни, но могат да ви подлудят – в един момент изнемогват от желание и точно в следващия ви измерват с леденостуден поглед, един вид: "Прощавай, ти какво си въобразяваш?” Трябва да се примирите с цялата тайфа ухажори, фенове, приятели, познати и дори бивши гаджета, които вървят в комплект с приятелката ви Близнаци. Тя е щастлива, когато е в компания. Не я карайте да скучае!

Рак

Нейният бъдещ мъж е умен, красив и богат и я обича безумно. Те ще живеят в къща с градинка, а наоколо, облени в слънчевата светлина, ще топуркат с босите си краченца шепа дребни дечица. Жената Рак ще бъде вярна, всеотдайна, изключителна домакиня и ревностна майка. Всъщност с любовта си ще се опита да задуши както децата, така и съпруга си. В живота рядко се случва нещата да са така идеални, както ги иска. Затова жената Рак ден и нощ ще излиза от кожата си, вбесена, че идеалният съпруг си хвърля чорапите на пода, а приказните им деца на моменти по-скоро приличат на изчадия от ада. Никой не може да утоли щенията на вътрешните демони на жената Рак.


Лъв

Тя е кралица – смята се за такава и иска с нея да се държат като със суверен. Обича леко театралните жестове – цветя, серенади, оркестър, поздрави по микрофона в ресторанта. Естествено всичко трябва да се върти около нея и нейните великолепни качества. Хвали се и се самоизтъква. А иначе е любвеобилна, смела, честна, щедра и лоялна. Държи мъжът до нея да е добре облечен и амбициозен, за да допълва естествения й ореол. Но да не я засенчва, защото ще го изяде с парцалите. Ако усети, че нещата не вървят, Лъвицата може да си зарови главата в пясъка. Нейната гордост не й позволява да приеме, че партньорът я е разлюбил. Това е невъзможно!

Дева

Жената Дева не е за всеки. Нали знаете, че тя реши ресните на килима с гребен? Преди да се хванете с нея, добре си помислете. Съгласни ли сте винаги да казвате "да”? Обичате ли реда и дисциплината и можете ли да се движите у дома си, сякаш сте в аптека? Тя е склонна към работохолизъм и е хаплива критикарка. Разумна е, здраво стъпила на земята и като интимна приятелка съвсем не е така студена, както я описват. Ще въведе в ред банковите ви дела, отношенията ви с родителите и подредбата на фланелките в гардероба ви. Тъй като е безкрайно точен и принципен човек, ще иска от вас същата педантична точност в отношенията. А за някои това си е жив ужас!

Везни

Тя винаги знае какво да ви каже, за да се почувствате красив и обичан. Чете езика на тялото ви и по него плете тънката си мрежа. Откровена е, но когато иска да постигне нещо, не се колебае да вкара в действие гениалните си манипулативни способности. Фина и културна жена е и можете да се гордеете с нея. Обаче нейните чудесни качества могат да ви докарат до бяс. Нейната сдържаност се изразява и в това, че ненавижда несдържаните реакции. Дълбоките и силни чувства я притесняват. Тя има склонност да се муси, когато й потънат гемиите. Изпитва ужас от самотата. Обича да флиртува. Това, че го прави по своя деликатен начин, е малка утеха.

Скорпион

Ако някой ви каже, че жената Скорпион е себеотрицателна, да не му вярвате! Има много други думи, които започват със "себе-”, които може да употребите за тях, но не и тази. Те са себеразрушителни, себелюбиви, но и самокритични. В любовта са грижовни, страстни, чувствени и емоционални. А също така гневливи, мрачни, груби, обсебващи, егоцентрични и тиранични до садизъм. Обидите ли Скорпионката, да знаете, че ще изчака, но в крайна сметка ще ви забие отровното си жило. Тя е още мнителна, нетолерантна и ревнива. И също така много, много тайнствена. Приема флирта и комплиментите като обида. Готова е да отстъпи само и само да стане на нейната.

Стрелец

Каквото и да правите, не се опитвайте да ограничите безценната й свобода – докато мигнете, и ще е офейкала. Абсолютно не може да се разчита на нея, защото главата й е пълна с мухи и е егоистка. Тя е нетактична и откровена. Може да ви изкара от кожата, ако започне да нравоучителства – върти, суче и повтаря едно и също с дни. Склонна е към фанатизъм. Тя само си въобразява, че може да спази дадено обещание, но действителността всеки път я опровергава. Жената Стрелец бързо кипва. След минути обаче напълно е забравила за скандала. Винаги е готова да ви оправдае, защото вижда само доброто – у вас, но и у всички други. А това е доста дразнещо.

Козирог

Вашата женичка помни как в пети клас детенцето до нея я е обидило на "пикла”. Ако се срещнат след години в старческия дом, тя ще намери начин да си го върне. Жената Козирог не прощава. Тя е перфекционист, много е критична и като нищо ще ви стъпи на врата. Винаги знае най-добре как се правят нещата. Но иначе уважава брачната институция, особено ако това подобрява социалния й статус. За нея е важно да сте важна клечка. Доста е прагматична и предпочита бутилка божоле пред букет божури. Дразни се от безсмислени романтични жестове – не наемайте цял цигански оркестър да й свири. Ако я обичате, ще и купите ваучер за спа процедури.

Водолей

Няма как да очаквате от жена Водолей да е огнена и страстна като Скорпиона или чувствителна като Рака. Да си знаете, че вашата любима е емоционално дистанцирана, или с други думи – пълен ръб. Любовта за тях е повод за размяна на идеи и общи проекти. В секса ги интересува възможността да научат или открият нещо ново за себе си. Откривателският дух ги подтиква към перверзии, а любопитството им към другите хора достига до воайорство. Въпреки че са лоялни приятели, това не значи задължително, че са верни във връзката. Впечатляващо е какъв инат и упорство могат да проявят, ако се опитате да оспорите идеите им. А иначе са доста неуверени в себе си.

Риби

Тя ще ви облее със загадъчност, чувствителност, романтика. Рибата е типичната девица, изпаднала в беда. Представителките на този знак са крехки, зависими и постоянно имат нужда да бъдат спасявани. В тях няма грам егоизъм и са винаги готови да съчувстват и да помогнат. От това се възползват всякакви мошеници и използвачи. По цял ден плуват в мечтания, така че не се учудвайте, ако заварите жената Риба да се взира в пространството с нож и наполовина нарязан морков в ръце. Къщата й е нагоре с краката. Понякога Рибата получава пристъп на домакинска истерия и започва неистово да лъска и подрежда.


ключови думи:
зодии кофти черти

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април