Край на токсичното наследство от миналото за тези зодии чак до 2043 г.!

Край на токсичното наследство от миналото за тези зодии чак до 2043 г.!

Плутон, планетата на трансформацията, ще бъде в революционния Водолей до 2043 г. Това е голяма новина за няколко зодии, които се борят с токсични наследства като пристрастяване, злоупотреби и съзнание за бедност. За щастие, няколко зодиакални знака ще разкъсат оковите, които са държали техните предци в плен от поколения и ще прекъснат тази наследствена травма.

А ето и кои са тези три зодии:

Скорпион
Интензивните Скорпиони нямат проблеми да се изправят срещу теми табу. Тази готовност да признаят и предизвикат минали проблеми им помага да се излекуват от травмата на поколенията. Сега, когато Плутон, тяхната управляваща планета, обикаля радикалния Водолей в техния четвърти дом на дома, тази зодия най-накрая може да се освободи от нагласи и вярвания, които са тровили предците ѝ от векове.

Това е особено добра новина за Скорпионите, които не са склонни да създават семейства поради дълга поредица от неуспешни бракове и разбити домове. Вместо да повтарят минали грешки, хората от този знак могат да започнат начисто и наново, за да създадат домашен (семеен) живот, който да ги радва, да ги изпълва и да ги удовлетворява на всяко ниво.

Рак
Изключително дискретните и емоционални Раци често изпитват срам от семейните си травми или ако имат някаква лоша карма в рода си. Вместо да говорят открито за тези проблеми, хората от този знак са склонни да ги замитат под килима или казано с други думи – това са теми табу. Навлизането на потайния Плутон в рационалния Водолей променя играта, позволявайки на Раците да гледат обективно на миналите грешки. В резултат на това Ракът не само ще може да назове проблемите, които измъчват семейството му, но и да ги коригира.

Тъй като Плутон се движи през 8-ия дом на наследствата на Рака, това означава, че той ще предаде много по-здравословно наследство на своите собствени деца. Това може да включва всичко – от по-здраво семейно гнездо до по-добро отношение към живота като цяло. Какво облекчение!

Телец
Лоялните Телци понякога имат затруднения да признаят грешките, които са направили техните родители, баби и дядовци. Мнозина предпочитат да омаловажават мрачните и тревожни истории. Сега, когато разрушителният Плутон навлезе в техния 10-и Дом на Патриархата, това ще се промени. Вместо да се придържат към жестоки традиции и да игнорират обидното поведение, Телците ще възприемат по-критично отношение към по-възрастните си роднини и това е добре.

Най-хубавото е, че хората, родени под знака на Телеца, ще възприемат по-далновидни нагласи. Вместо да работят денонощно, те ще постигнат по-здравословен баланс между работата и личния живот. Вместо да наблягат толкова много на социалното приемане, те ще се вслушат в интуицията си. Тези промени ще се отразят благоприятно както на хората от тази зодия, така и на собствените им деца.

източник: Tialoto.bg

ключови думи:
зодии

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май