Любовен хороскоп за май

Любовен хороскоп за май

Месец май ще ни донесе много интересни събития в любовен план. Няма да липсват положителни емоции, но и предизвикателствата няма да са малко. Повече за вашата зодия вижте в любовния ни хороскоп, пише az-jenata.bg.

Овен

За Овена месец май ще носи баланс във връзката. Ще може да обсъждате проблемите си и да намерите решения на тях. Не забравяйте да оценявате усилията на вашата половинка. Звездите показват, че също така е важно да върнете страстта и романтиката в любовния си живот. Може би напоследък не се наслаждавате достатъчно на присъствието си един на друг.

Юпитер ще ви подкрепя сега, но Марс – вашата управляваща планета също ще стимулира любовта. Разчитайте и на Венера, останалото вече зависи от усилията, които ще положите. Ако нямате половинка до себе си, май месец няма да ви остави да скучаете.

Телец

Склонни сте да мислите повече, отколкото да действате, Телци. През новия месец няма да сте склонни да правите отстъпки, но сте решени да наложите новите си правила в любовта. Ще напуснете зоната си на комфорт, за да преследвате личен или професионален проект, или и двете.

В любовен план, ако сте обвързани ще имате прекрасен период с партньора си. Доверието между вас ще се задълбочи. Самотните представители на зодията ще имат флиртове, интересни запознанства, но не бива да бързат, за да не се окажат наранени накрая.

Близнаци

Звездите разкриват, че през месец май вашата увереност както в работата, така и в любовта ще се повиши значително. Венера ще се погрижи да се усмихвате повече и да мислите за тревоги по-малко. През май ни очаква ретрограден Меркурий. Както знаете, това е вашата управляваща планета.

Любовният ви живот може да се изправи пред някои предизвикателства. Възможни са разногласия с половинката ви, поради разминаване на мнение по даден въпрос или проблем. Това в някаква степен може да ви накара да скриете своите емоции. Не допускайте кавгите да развалят романтиката ви. Необвързаните може да намерят нова любов. Все пак, бъдете внимателни кого допускате близо до себе си.

Рак

Раците не бива да забравят да оценяват партньора си. Не забравяйте за онези трудни за вас моменти, в които той ви е подкрепял. Звездите ви канят да покажете своите емоции, както и да положите повече усилия относно интимността в спалнята и не само. Тъй като финансовото ви положение може да се подобри през май, това ще е още една добра причина да се отдадете на празнуване и планиране с половинката ви.

Необвързаните Раци ще разчитат на своя чар и няма да пропускат добрите възможности за срещи, флирт. Много е възможно да получите това, което искате от дадени взаимоотношения.

Лъв

Лъвовете може да очакват интересна среща с човек, с когото ще общуват на равни начала. Вашите възгледи за живота ще съвпаднат почти на 100%. Ще разговаряте на различни теми и това ще ви носи удоволствие. Тази личност може да срещнете по време на пътуване.

Обвързаните представители на зодията ще имат много хубав месец за любовта. Романтиката и страстта са във въздуха. Любимият ви човек ще ви засипва с внимание., любов и грижа, а хубавото е, че вие ще отвръщате със същото.

Дева

Венера ще бъде във вашия 8-и дом, отговарящ за чувствата, вътрешния комфорт и сексуалните апетити. Опитайте се да държите под контрол всичко, свързано с финанси, интимност и риск. Самотните Деви могат драстично да променят личния си живот. Ще флиртуват и ще бъдат в центъра на вниманието.

В случай, че започнете нови любовни взаимоотношения, имайте си едно наум. Обвързаните Деви да внимават с флиртове извън връзката. Дали си струва да рискувате стабилни взаимоотношения? Венера ще помогне и на вас да освежите връзката си. Възползвайте се от нейните положителни вибрации не само в спалнята.

Везни

През месец май планетата на любовта Венера ще бъде във вашия 7-и дом. Тези от вас, които все още нямат половинка до себе си, е добре да бъдат по-активни в социалните контакти. Ако на хоризонта се появи приятна личност, не се колебайте да започнете разговор. Не забравяйте, че вие сте много очарователни и привлекателни.

Има вероятност и стара любов да напомни за себе си. Не бързайте да се връщате към миналото. Някои от обвързаните представители на зодията може да бъдат зарадвани от новина за бебе. Като цяло месецът ще ви носи хубави емоции, пътувания, споделеност и грижа с любимия човек.

Скорпион

Новият месец няма да е особено подходящ за създаване на романтични контакти, тъй като те може да не се окажат задоволяващи и дълготрайни. Все пак ще бъдете водени от сърцето си и няма да откликвате на всяко предложение за среща, а само за онези, за които смятате, че може да ви донесат приятни емоции.

Обвързаните Скорпиони ще могат да стабилизират връзката си. През май ще имате много съвместни занимания, хобита и събития с партньора, които ще разнообразят взаимоотношенията ви. Все пак някои от вас ще трябва да внимават с офис романтиката, която може да се окаже повод за конфликт с любимия човек.

Стрелец

Планетата на любовта Венера ще прекара време във вашия 5-и дом. Това ще помогне за заздравяване на семейните ви отношения. Прекрасен период е за почивка, релакс с любимия човек. Романтиката има нужда от рестарт. Също така се опитайте да не бъдете твърде сериозни и навлизайте по-малко в спорове.

Малки стъпки са нужни, за да направите връзката ви по-вълнуваща. Венера ще ви подкрепя. Самотните Стрелци ще могат да спечелят симпатиите на човек, който отдавна харесват. Възможни са срещи и интересни разговори с него/нея.

Козирог

Ако искате връзката ви да е хармонична, не забравяйте, че в нея сте двама и е важно да взимате решенията заедно. Разрешавайте проблемите със силата на добрата комуникация и не си позволявайте те да ви отдалечават един от друг. Вместо това се опитайте да бъдете по-близки и по-откровени. През май някои представители на зодията може да планират вълнуващи пътувания и дори сватба. Бракът, сключен през този месец, ще стане истински щастлив и силен за Козирога, показват звездите.

Водолей

Прекрасен месец за любовта за родените под знака на зодията. Ще имате възможността да укрепите любовната си връзка. Търпението е страхотно нещо, особено когато става въпрос за взаимоотношенията с партньора. Има възможност да хармонизирате взаимоотношенията си, отдавайки повече време и емоции един на друг.

Ако досега сте отлагали разрешаването на някои проблеми, имате възможност да завършите това благополучно. Самотните Водолеи е хубаво да бъдат по-активни в намирането на любовта, но някои от вас може да възстановят отношения с минал партньор. Бъдете внимателни и по-мъдри, не се водете само от страст и емоции.

Риби

Тези от вас, които отскоро са във връзка, трябва да се съсредоточат не само върху чувствата и страстта, но и върху гласа на разума. Избраникът ви може да бъде много привлекателен, но добрата визия не е достатъчна за една пълноценна връзка.

Дайте си време, за да опознаете повече човека. Обвързаните Риби е добре да полагат повече усилия, за да укрепят връзката си и да разнообразят интимността с любимия човек. Не крийте емоциите, бъдете активни, изобретателни, съсредоточете се върху добрата комуникация.

ключови думи:
любовен хороскоп май

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май