Мишел Обама отново в действие

Първата дама на САЩ стартира нова инициатива, за да раздвижи американските ученици
Мишел Обама отново в действие

За нас Мишел Обама винаги е била пример за подражание във фитнес отношение. О, да! Първата дама на САЩ има атлетична фигура и изглежда отлично, а сме сигурни, че и се чувства така.

Мишел е от онези дами, които приемат всяко спортно предизвикателство с отворени обятия, които не се страхуват от лицевите опори и които са готови да сритат задника на всеки, който е забравил що е това движение.

Затова едва ли ще ви учудим с новината, че вчера президентшата стартира официално новата си спортна инициатива. Последната се нарича Let's Move! Active Schools и, подобно на старата, има за цел да накара повече американски деца да спортуват.

Идеята на госпожа Обама е всяко учебно заведение да предвиди в програмата си 60-минутна физическа подготовка преди, по време и след учебния ден. Целта на Мишел е в рамките на следващите 5 години това да се случи в 50,000 американски училища. Амбициозно, а?

На специална пресконференция в Чикаго президентшата сподели, че мисията на Let's Move! Active Schools е да даде на децата "структурата и подкрепата", от които хлапетата се нуждаят, за да израстват и да се развиват във всеки един аспект от живота си.

Мишел смята още, че на малчуганите не им е необходима някаква специална екипировка, за да се раздвижват. Във връзка с това, госпожа Обама предложи в училищата да се организират джогинг клубове или флашмоб танцови изпълнения между отделните часове :)

На въпросната конференция Първата дама на САЩ се обърна към всички присъстващи ученици, за да им напомни, че силата е в тях и, че само те могат да постигнат живота, който искат да имат.

Браво, Мишел, продължавай в същия дух!

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май