На каква възраст ще срещнете сродната си душа според зодията

На каква възраст ще срещнете сродната си душа според зодията

ОВЕН

Ще срещнете половинката си на 21. Това е време, когато вече сте зряла, но и все още откривате себе си. Това е и точният момент партньорът ви да ви види такава, каквато сте.

Овенът никога не крие истинската си същност, но човек има по-добри шансове да ви опознае в естествената ви среда – партита, забавления, постигане на цели.

Този период е предопределен да се наслаждавате на живота; в 30-те си години вече ще установите рутината, която да работи добре за вас и партньора ви.

1957103

ТЕЛЕЦ

Телецът среща половинката си на 16. Очевидно все още сте много млада, но има нещо вълнуващо в това да сте толкова млада и влюбена (да не говорим за сериозна романтична връзка).

Вие не знаете докъде ще ви отведе тази връзка, но във възрастта, в която всичко е загадка и приятелите са много голяма част от живота ви, някой, който знае през какво преминавате, е точно това, което искате.

БЛИЗНАЦИ

Ще срещнете половинката си на 19, но има вероятност да не разберете, че това е човекът за вас още няколко години.

Дали ще го срещнете в университета или докато се забавлявате с приятели, ще има нещо, което ще ви привлече веднага към този човек и ще имате чувството, че сте го познавала винаги.

Близнаците определено не се чувстват комфортно да се обвържат с някого веднага (а и заради възрастта си ще мислят два пъти, преди да го направят), но дори да изгубят връзка с този човек за няколко години, той винаги ще е в мислите им и накрая ще се съберат отново, когато и двамата са по-зрели.

РАК

Ракът мечтае за истинската любов от дете, затова не е изненадващо, че среща половинката си на 15.

Искате идеалната ви връзка да е пълна с романтика и уважение, две неща, чиято важност сте разбрала от най-ранна възраст.

Ракът кара партньора си да изглежда наивен и зрял в същото време.

Държане за ръка и невинни целувки, заедно с възможността да говорите за всичко, независимо колко е трудно, са неща, които някои хора не могат да постигнат и на двойно по-голяма възраст, но вие го правите с лекота.

ЛЪВ

Лъвицата мрази идеята за сериозна връзка, докато още не е решила какво иска от живота.

Това може да отнеме известно време и понякога тя ще се чуди дали това, че изчаква е правилното решение. Но в крайна сметка, през това време тя ще се е превърнала в най-добрата възможна версия на себе си.

Ще срещнете половинката си на 25.

Дотогава вече ще знаете какво искате от живота, ще сте си изградила име, но ще сте достатъчно млада да усещате любовта, все едно сте тийнейджър.

Възрастта няма значение за Лъва, стига да може да каже, че е извлекла максималното от възможностите, които животът й е предоставил.

1957101

ДЕВА

На Девата винаги й е трудно да си представи, че ще намери половинката си.

Без значение колко усърдно се опитва (или не се опитва), изглежда сякаш не може да открие този тип връзка, който й е нужен, за да нарече някого своя половинка.

Но дори никога да не го откриете, винаги ще имате приятели, които ще усещате като сродни души.

Вие сте изключение от правилото: нямате нужда да сте влюбена, за да имате сродна душа. Вместо това изпълвате живота си със смислени и значими приятелски отношения, надявайки се да откриете някого, който да е дори нещо повече от това.

ВЕЗНИ

Вие ще срещнете половинката си на 20 – възраст, в която вече не сте тийнейджър, но още не сте възрастна.

В живота ви ще има много дисбаланс, търсене на отговори и на сродна душа.

Ще я намерите в лицето на най-добрия си приятел; някой, с когото можете да разговаряте с часове и ви кара да забравите всичко останало.

Дори да не се получи веднага, винаги ще сте благодарна да имате близо до себе си човек, който е на вашата вълна и може да чете мислите ви.

СКОРПИОН

Ще срещнете половинката си на 12. На тази възраст все още сте дете и не знаете какво да правите с вълната от емоции, която ви залива.

Може би не искате да си признаете, че изпитвате толкова силни чувства в такава млада възраст, но за вас е вълнуващо да усещате някого като сродна душа.

Половинката на Скорпиона е някой, с когото са прекарали безброй лета и дори да не са заедно, тя непрекъснато мисли за него.

За разлика от другите връзки, тя винаги ще усеща тази като нещо ново, затова е толкова важно за нея този човек да е наоколо.

СТРЕЛЕЦ

Стрелецът обича свободата си, затова ще срещне половинката си чак на 28.

Вие дори не искате и да помислите за обвързване до средата на 20-те си години, така че сродната ви душа няма да се появи, докато не сте готова.

В началото може да ви е трудно да свикнете със сериозната връзка, защото това е нещо непознато за вас, но постепенно ще си паснете добре и рутината няма да ви дразни.

Стрелецът все още ще има нужда от лично пространство и много свобода, но половинката й вече знае и разбира това.

КОЗИРОГ

Козирогът има много резерви по отношение на идеята за половинка като цяло.

Предпочитате зрели, реалистични връзки и понятието "сродна душа" ви звучи детинско.

Но все пак ще я срещнете, когато сте на 30. За това време вече ще сте се научила да приемате изненадите в живота, така че когато половинката ви се появи, ще си кажете "Защо пък не?"

Искате всичко да е наред, преди да задълбочите връзката и това може да ви отнеме доста време, докато се убедите, че си заслужава.

ВОДОЛЕЙ

Водолеят не изглежда като някой, който да се влюби толкова бързо и на такава млада възраст (13), но със сродната си душа се свързва на много по-дълбоко ниво от всеки друг и това не е само романтична връзка.

Вие често чувствате, че хората не ви разбират, но когато имате нужда някой да ви изслушва и обича независимо от всичко, половинката ви ще го направи.

Вие ще прекарвате по цели нощи в разговори и това ще направи връзката ви и като приятели още по-силна.

Имате нужда от солидна основа за сериозна връзка и затова ще карате бавно, докато се убедите, че за човека отсреща сте толкова важна, колкото и той за вас.

РИБИ

Рибите обичат романтиката и тайно си мечтаят за сродната си душа, докато я открият.

Когато разказвате историята как сте срещнала половинката си на 17, ще звучи като приказка.

Да се влюбите на 17 е нещо много специално, защото на тази възраст за вас всичко ще е от значение.

Дали ще започнете нова глава от живота си или ще срещнете нови хора, които ще ви накарат да гледате света по различен начин, вашата половинка ще е до вас в това вълнуващо пътешествие.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април