Най-честите извинения при изневяра

Кои са оръжията на прегрешилите?
Най-честите извинения при изневяра

Ако хванете половинката си да изневерява, не мислете, че театърът вече е свършил. В повечето случаи драмата тъкмо започва.

Заловените в крачка обикновено заемат отбранителна позиция и тогава са склонни да направят и кажат всичко, което може да ги оневини. Ето и някои от най-често използваните извинения след изневяра.

"Не знаех какво правя; бях пиян/а"

Това не е извинение за изневяра. Бихте ли могли тогава някога да се доверите на партньора си, когато пие алкохол и е около привлекателни хора?

Що се отнася до извинението "Не знаех какво правя", кой възрастен няма контрол над своите сексуални желания? Във всеки случай не си струва да останете с човек, който не може да поеме отговорност за собственото си поведение.

"Въобразяваш си; не е кой знае какво"

Това е техника, която изневеряващите използват, за да накарат другия да се съмнява в собствената си преценка. Чрез тривиализиране на случилото се, те насаждат съмнение в съзнанието ви.Когато ги изправите срещу доказателствата, те биха казали, че твърде много се задълбочавате. Те ви обвиняват, че сте параноични и ограничавате тяхната свобода.

"Беше грешка"

Има два начина да разгледате това извинение. Ако това е истинска грешка, изборът е ваш дали искате да приемете партньора си обратно или не. Понякога историята може да има щастлив край и той/тя никога да не изневери отново.

Но ако същите прегрешение и извинение се повтарят, трябва да знаете, че има само един начин за отстраняване на проблема – отстранявате партньора си.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април