Ноември носи късмет и нови шансове на родените в тези дни

Ноември носи късмет и нови шансове на родените в тези дни

Радост, лично щастие и обновление – това носи месец ноември, 2023 г. според нумерологията, разкри вчера в предаването "На кафе" нумерологът Милена Иванова – ЕА.

Най-добрият и късметлийски ден този месец е 15-и, който се пада в сряда. Той ще бъде подходящ да започнете важни начинания и да се възползвате от нови шансове.

"Този ден се нарича "Ден година храни", тъй като нумерологичната карта е с път на живота 6 и позволява плануване на абсолютно всичко важно", обяснява Милена.

Нещата, които започвате или планирате на този ден, имат шанс да се развият във възможно най-добрата посока занапред. Добрата новина е, че през ноември няма силно негативни дни, но все пак най-слабите дати са 16-и 23-и

Ако сте родени на 1, 3, 8, 10, 12, 15, 17, 19, 21, 26, 29 и 30-о число, ноември ще бъде най-съдбовен и щастлив месец за вас. Най-труден месец очаква родените на 4, 13, 22 и 31-во число.

Това, което е много важно за всички, е да съумеете да се възползвате от шансовете и новите възможности веднага, щом те се открият пред вас. Имайте предвид, че през ноември е възможно да ни липсват мярка и мотивация за важните неща.

Финансовите дела ще бъдат най-успешни на 4 и 15-и този месец – ако планирате важни сделки и искате да се опитате да подобрите материалното си благополучие по някакъв начин, това са най-подходящите дни от нумерологична гледна точка, пише Една.бг.

ключови думи:
нумерология

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май