Няколко основни грешки на дамите, когато харесват един мъж

Няколко основни грешки на дамите, когато харесват един мъж

Ако една жена се интересува от мъж, тя прави всичко възможно да му угоди. И по пътя извършва някои често срещани грешки. Резултатът е бърза раздяла и неуспешна връзка. 

Пълно посвещение на мъжа, граничещо с натрапчивост

Когато мъжът има жена, животът за него продължава: Има работа, бизнес, хобита, независимо дали е спорт, риболов или лов. Ако едно момиче харесва момче, ситуацията е точно обратната. Тя забравя за собствените си интереси и жертва всичко в името на любимия си: Изоставя хобитата си, приятелите си, на работа мисли само за него, тоест се разтваря в мъжа. Подобно поведение може да доведе до раздяла. Мъжът вижда, че една жена е твърде натрапчива, тя няма собствени хобита. Той може да се страхува от тази самоувереност и ще се опита да се махне от живота ѝ.

Опитва се да покаже най-добрата си страна

Една жена облича красиви тоалети, прави прическа, прави тържествен грим за всяка среща и говори много за себе си. Един мъж разбира какво е интересно за него и тя иска да му угоди на всяка цена. Но по-силният пол се стреми да завладее. И в този случай всичко е ясно: Инициативата идва от жената и не са необходими усилия, за да я покорите. Това е фатална грешка на много момичета, способна да разруши започваща връзка.  

Опитва се постоянно да говори за проблемите си

Темата на разговора може да бъде лош предишен съпруг или гадже, висок наем за нает апартамент или процент на ипотека. На много момичета изглежда: Ако се оплаквате от трудностите си, мъжът ще ви съжалява. Но се случва точно обратното. Човекът си създава мнение, че ти си "мис проблемна". Разбира се, че трябва да се грижи за вас, но ако току-що сте започнали да се срещате, не трябва да "зареждате" мъжа с вашите проблеми. Бонбонено-букетният период е времето, когато всичко е красиво и сладко и няма нужда да го засенчвате с ежедневни проблеми.

Опитва се да угоди на всички

Една жена се стреми да сподели с мъжа всичко от неговия бизнес до най-голямата му страст. Ако едно момче обича планинското катерене, то момичето също тръгва  да катери планини, дори ако никога не е живяло на палатка или не е тренирало. Една жена се опитва да угоди всякак на мъжа, за да му се хареса. Например, казва: "Защо да ходим на ресторант? Хайде да отидем у нас, ще сготвя. И веднага се опитва да стане добра домакиня, измисля варианти, в които ще се представим по-добра светлина пред него.

 Непретенциозността на жената обаче поражда разбиране у мъжа, че тя се чувства удобно и с малкото, няма да иска много пари, няма нужда да инвестира в нея. В бъдещеобаче, ако започнат да живеят заедно и изградят семейство, се оказва, че жената се нуждае от по-хубави дрехи, кола и апартамент, както и да пътешества по луксозни почивки няколко пъти в годината. На тази основа могат да възникнат конфликти, тъй като първоначално момичето се показва скромно и непретенциозно.

Започва да изгражда връзка с мъжа, който харесва в главата си

Момичето току-що започва да се среща с човек, но вече знае как ще кръсти общите им деца, как ще се срещне с майка му, къде ще живеят ... С други думи, тя е пълна с фантазии и мечти! Но имайте предвид, че това може да го отблъсне, защото никой не иска друг да диктува живота му, нали?

Много SMS-и, съобщения, обаждания

Жената става твърде агресивна за мъжа. Тя веднага го заявява като своя солственост, ревнува го и почти забранява да се заглежда по други момичета, въпреки че младият мъж все още не ѝ е обещал нищо. Това също може да доведе до бързо прекъсване на отношенията и дори няма да разберете защо се е случило.

Ако наистина сте харесали един мъж, не се опитвайте да му угодите, да станете най-добриата за него или да се представите за това, което не сте. Не го притискайте, ако не е обещал нищо, пише Dama.bg.

ключови думи:
отношения

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май