Отново в леглото на звездите

Този път ще притесняваме съня на Том Круз и Лейди Гага ;)
Отново в леглото на звездите

Миналата седмица бяхме в спалнята на Марая Кери, на Еминем и на Карл Лагерфелд, а днес ще се повъргаляме в завивките с още двама популярни познайници. Спокойно! Основната ни цел е да разберем как точно си почиват те през нощта и може би да разкрием някоя пикантна подробност от среднощните им навици ;)

Та, без да губим време, днес влизаме в леглото на:

Том Круз

Само след няколко дни и по-точно – през юли, американският актьор ще навърши 50 години. Не му личат по много причини, а сред тях, например, задължително трябва да споменем редовната физическа дейност, на която той се посвещава с жертвоготовност (както и на козметичните процедури с ботокс, към които се говори, че прибягва от време на време).

Мда. Съпругът на Кейти Холмс се старае да се поддържа в тип-топ форма, което е логично предвид участието му в касови екшън продукции. Ясно е също така, че господинът държи изключително много на качествения сън и почивка.

Проблемът на Круз обаче бил, че, подобно на много мъже, хъркал и то... много. Не е случайно, че, според различни източници, преди известно време актьорът обособил в калифорнийската си къща в Бевърли Хилс специална шумоизолирана стая за гости, в която самият той обичал да прекарва нощите си. Помeщението било залепено за общата им спалня с Кейти и осигурявало пълни удобства за пълноценни хър-хър удоволствия. Говори се, че примерът на Том последвали още няколко звездни двойки, както и много обикновени хора.

Та, в случай, че разполагате с палат, бихте могли и вие да отделите в него малко кътче за хъркащите. Така хем вие ще се наспивате, хем те ще се чувстват добре. Междувременно, няма да е лошо да потърсите глобално решение на проблема с хъркането. Предлагаме ви това, например.

Лейди Гага

Няма да крием, че с огромното нетърпение очакваме концерта на американската изпълнителка у нас. Вярваме, че тя ще ни подари едно незабравимо шоу, което ще помним дълго, дълго...

Гага е известна с екстравагантните си костюми и декор, които подбира внимателно за всяко свое участие. Помните ли, например, че през 2011-та на наградите Грами певицата премина по червения килим в нещо-като-яйце, носено от няколко човека?

justjared

Говори се, че звездата толкова харесала престоя си в уникалната измишльотина, че прекарала часове в медитация и почивка вътре. Нещо повече, според източници, миналата година Стефани Германота (каквото е истинското ѝ име) имала намерение да обзаведе апартамента си в Ню Йорк с едно такова легло-яйце. 

Дали го е направила? Не можем да ви кажем, но, имайки предвид странностите ѝ, смеем да предположим, че изобщо не се е замислила.

Иначе, знае се, че по време на турнетата си, Гага почти не спи. А след това компенсира със солидна доза почивка :)

Е, толкова от звездите. На вас пожелаваме качествен и пълноценен сън ;) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май