По червения килим с: Дженифър Лорънс

Или каква е тайната на актрисата да изглежда винаги добре на светски събития
По червения килим с: Дженифър Лорънс

Много харесвам Дженифър Лорънс :) Чаровницата е само на 22 години, а вече е успешна актриса, която може да се похвали със силно присъствие на големия екран.

След като грабна приза за "Най-добра актриса" на церемонията по връчването на наградите на Гилдията на актьорите, госпожицата има голям шанс да гушне и награда Оскар за ролята си в лентата "Наръчник на оптимиста". Така да се каже, на Джен тепърва ѝ предстои да бъде награждавана, и награждавана...

А ето как се подготвя тя за редовните светски събития, на които ѝ се налага да присъства честичко.

Хидратацията – приоритет номер 1

Късното лягане, многобройните тостове, обилните вечери, емоциите и т.н. могат тотално да изтощят всяка холивудска звезда и да я дехидратират. Затова приемът на течности е от изключително важност за добрия външен вид.

810233justjared"Дженифър започва всяка своя сутрин с чаша топла вода с лимон", разкрива личният треньор на мадамата – Далтън Уонг. "През деня Лорънс продължава да пие прозрачната течност с добавен в нея течен хлорофил", казва още инструкторът.

Ако не знаете, хлорофилът е пигмент на зелените хлоропласти в клетките на растенията. Смята се, че той помага на организма да се отърве от токсините и неутрализира вредното действие на някои храни.

Освен вода обаче, Лорънс набляга също и на консумация на чай от глухарче, който предотвратява задържането на вода и подуването на стомаха. Хапва и аспержи, които също имат репутация на диуретик. 

Едновременно с това, Далтън съветва своята клиентка да си взема вана с английска сол вечер преди всяко голямо събитие. Защото епсъмовите кристалчета спомагат за детоксикацията на организма.

С високо вдигната глава

"Много важна в успешното представяне на червения килим е добрата стойка", твърди Уонг.

Затова той кара Джен да изпълнява упражнения, които да ѝ помагат да изглежда изправена и стройна като фиданка.

И, да, такава е! Секси, усмихната и в отлична форма, актрисата е повече от прекрасна.

Вие харесвате ли я?  

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април