Почеркът те издава

Кой си, какъв си :)
Почеркът те издава

Преди време направих изненада на моя колежка от офиса и ѝ написах бележка, без да се подпиша. Подозирайки ме в извършител на деянието, мадамата дойде при мен и ме накара да ѝ надраскам същото послание, за да се увери, че аз съм човекът. Ха! Ама не ме хвана :)

Защото почеркът ми е "плаващ". Като мен самата. Имам пет начина за изписване на буквата "д", още толкова за "а", но и за "в" не са малко. Мога да правя каквото си искам с думите – да ги лашкам из редовете, да ги катастрофирам в полето, да ги украсявам с допълнителни екстри. Почеркът ме издава: изобретателна и креативна съм.

Вашият също "говори", о, да!

- Може би пишете дребничко? Тогава вероятността да сте по-свити и срамежливи е доста голяма. Ако пък я карате по-"ларж" върху листа, значи на 76% сте широко скроени персони.

- Ако буквите ви са здравословно наднормени и закръглени, сигурно сте творци по душа. Обратно. Незакръглените и по-остри издават интелект, разум и пресметливост.

- Ако пишете с огромни разстояния между думите, значи е ясно: обичате свободата. Пълните с хора пространства не ви допадат, избягвате тълпите. Сбитият почерк говори, че не обичате да оставате сами и трудно преживявате самотата.

- Ако накланяте буквите надясно при изписване, вероятно сте оптимисти по душа и, в същото време – социални и общителни. Ако действате наляво, може би сте по-бунтарски настроени и по-рядко търсите съдействие.

- Бързото писане издава припряност, а бавното – методичност, организираност и постоянство.

Естествено, всичко това са само хипотези. За да разберете колко са реалистични, напишете ни нещо – например, картичка. Анализирайте почерка си. Кой знае... може и да се изненадате :)

Елате да си поговорим за нещата от живота и във фейсбук. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май