Почивката от връзката може да значи раздяла завинаги

Почивката от връзката може да значи раздяла завинаги

Възките невинаги са щастливи през цялото време. Възходите в отношенията и любовта често са следвани от падения, които поставят партньорите пред предизвикателство. Един от начините за справяне с проблемите е временната почивка от връзката. Много двойки избират да си дадат почивка, за да премислят отношенията си, да потърсят отговори, да разберат какво искат от връзката си и как да намерят начин да я продължат. За различните двойки почивката означава различно нещо. В някои случаи тя наистина дава възможност за откриване на обратен път един към друг. В други ситуации обаче може да се появят признаци, че временната почивка всъщност може да доведе до раздяла.

Кои са знаците, че почивката един от друг може да означава раздяла?

Единият от вас има тайна връзка по време на раздялата

От голямо значение е какви граници сте си поставили по време на почивката. Ако сте определили срок, в който да сте разделени и в който нямате право да излизате с други хора, но все пак единият от вас го прави, това е знак, че нещата може да се развият към раздяла. Ако пък условията ви допускат да опитате с някой друг, за да си дадете пълна почивка от връзката си и да я рестартирате след това, срещите с други са в реда на нещата, но също крият риск от влюбване в друг. И в двата случая нещата може да се развият зле за връзката ви.

Не сте на една и съща вълна

За да е успешна почивката ви един от друг, все пак трябва да сте на една вълна. Това означава да сте обсъдили и съгласували границите, които ще спазвате, например ще си говорите ли през това време или ще прекъснете връзката изцяло, ще се срещате ли с други хора или не, колко време ще почивате един от друг и какво ще се случи след този срок. Ако нямате съгласие по някои важни точки, това е лош знак за бъдещето на връзката ви.

Единият от вас продължава напред

Обикновено не се счита за добър знак, ако през временната почивка единият партньор се държи сякаш е продължил напред и няма нужда от другия в живота си. В много случаи това означава, че в сърцето му няма място за вас, а е отворено за нова любов.

Партньорът ви отказва да общува с вас

Още един не особено добър знак за бъдещето на връзката ви е отказът на партньора ви да общува с вас по време на почивката. Комуникацията в трудни моменти е важна. Тоталното откъсване един от друг за дълги периоди от време обикновено не вещае нищо добро, пише az-jenata.bg

Усещате, че не сте чути

Ако все пак общувате, поддържате някаква комуникация по време на почивката, но имате чувството, че тя е непълноценна, а вие изобщо не сте чути, това е лош знак. Ако това, което споделяте бива посрещнато с безразличие, нежелание за вникване и разбиране, в дългосрочен план издава нежелание и към работа по посока скрепяване на връзката.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април