Привличане на пари с монета под изтривалката

Привличане на пари с монета под изтривалката

Понякога в живота на човек има периоди, когато има стабилна заплата, но парите не се задържат в къщата. Дори спестяването не помага. Освен това постоянно възникват ситуации, когато трябва да похарчите натрупаните пари за решаване на някакъв важен въпрос. Ето защо някои хора, особено тези, които не могат да установят финансово благополучие, прибягват до помощта на паричен амулет.

Защо да слагате монета под изтривалката

Това се прави само за привличане на пари в къщата. Церемонията се извършва в самота. Не е необходимо да гадаете лунната фаза, но денят от седмицата е важен - по-добре е да изберете вторник. Факт е, че той е под властта на Марс. Смята се, че планетата носи мощна финансова енергия.

В навечерието на церемонията се извършва основно почистване - парите обичат реда. Важно е да се отървете от натрупания боклук в коридора. Когато всичко е готово, а на календара е вторник, можете да продължите.

Използвайте монета с всякаква номинация, но тази, която има жълт цвят, е идеална. Монетата се стиска в левия юмрук, след което се доближава ръката си до устните и тихо се казват три пъти: "Моята стотинка вика пари, среща се на прага. Влезте в къщата, дребни и големи пари, тук имате място приготвено. Господарката на парите ви приветства. Спестете, станете по-силни и придобийте сила. Думата ми е неразрушима. Както казвам, ще се сбъдне."

В процеса трябва да се съсредоточите върху желанието. Без вярата, че финансовото благополучие скоро ще дойде в къщата, по-добре е да не започвате. След изречената молитва, монетата се поставя под постелката от вътрешната страна на входната врата и след това можете да отидете на работа или на разходка.

Важно е никой да не докосва паричния талисман, особено непознати. По време на почистване може да се повдигне, но след това трябва да се върне обратно. Знакът обещава, че докато монетата лежи под килима, парите в къщата ще се увеличават, пише actualno.com.

ключови думи:
монета пари

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април