Признаци, че партньорът ви е неподходящ за вас

Признаци, че партньорът ви е неподходящ за вас

Понякога се влюбваме в неподходящи хора. Когато това се случи, невинаги го осъзнаваме навреме, а продължаваме да се опитваме да оправим нещата, да се нагодим, да се пречупим, да премълчим, да решим проблемите си, а все така не се чувстваме щастливи. 

Защо се случва това? Защото много хора не се отказват лесно от любовта и връзките си, въпреки че дълбоко в себе си усещат, че имат несъвместимости с партньора си. 

Кои са най-видните признаци, че партньорът ви е неподходящ за вас? 

Той ви критикува остро и за всичко 

Критиката е полезна, когато не е натрапчива и когато е градивна. Ако сте постоянно критикувани от партньора ви, това подсказва, че между вас има дълбоки пропасти в много отношения, които будят неодобрение и желание единият да промени другия. 

Имате представа за партньора си, различна от реалността 

Много често хората изграждат идеализирана представа за половинката си, в която се влюбват. Те подсъзнателно поддържат тази версия, отказвайки да приемат реалността. Но колкото по-бързо я приемете, толкова по-бързо и ще осъзнаете кое е най-доброто за вас. Ако упорито поддържате връзка с неподходящ партньор, това ще ви направи нещастни, с ниско самочувствие, наранени. 

Имате коренно различно чувство за хумор 

Може да звучи не толкова важно, но всъщност чувството за хумор е важно. Сходството в това какво ви кара да се смеете е от значение, защото това сближава, прави двойката по-сплотена и кара партньорите да се чувстват сякаш вибрират на една честота. 

Имате различни цели и желания 

Целите са фундаментът, основата, върху която стъпва всяка връзка. Върху общите ви цели вие можете само да градите и заздравявате отношенията си. Ако имате значителни разминавания в това какво искате от живота и как си представяте бъдещето си заедно, това ще се окаже огромен проблем в даден момент. 

Усещате несигурност 

Сигурността в партньора и връзката е другото нещо, което дава стабилност и усещане за приемане. Ако не сте сигурни в чувствата и намеренията на партньора си, как бихте продължили заедно напред? Помислете над отговора на този въпрос и преценете дали си заслужава. 

източник: az-jenata.bg

ключови думи:
отношения

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май