Разклати това дупе! Бионсе знае как

Певицата се завърна на сцената в отлична форма и сподели тайната на режима си с публиката
Разклати това дупе! Бионсе знае как

Ах, тази Бионсе! Не стига, че е красива и талантлива, ами се оказа и доста упорита, няма майтап.

След като даде живот на първото си дете в началото на годината, изпълнителката се зарече, че бързо ще влезе във форма и ще свали поне 20 килограма за няколко седмици. А, съдейки по първата ѝ музикална изява след раждането, смеем да твърдим, че е успяла да постигне целта си.

На концерт в Атлантик Сити, част от тридневното ѝ турне в града, певицата се качи на сцената видимо вталена и с нескрита гордост демонстрира "новата" си фигура.

За да подчертае големия си фитнес успех, Бионсе заложи на оскъдни сценични костюми, които разкриха щедро добре оформените ѝ бедра и дупе.

Освен това красавицата не пропусна да сподели с публиката тайната на невероятната си трансформация, а именно - похапване на огромни количества маруля, както и редовни тренировки на пътека. Оу!

justjared"Нямате си представа колко яко спортувах", сподели чаровницата. "Трябваше да сваля повече от 25 килограма. Качиха ме на пътека. Ядох марули!", оплака се тя.

Разбира се, Бионсе не сметна за необходимо да сподели с феновете си, че напоследък усилено спортува с личния си треньор. И, че сесията на фитнес пътека е една от многото физически дейности, които практикува. Носи се слух, че персоналният ѝ инструктор временно живее в къщата ѝ, за да е на една ръка разстояние. Но, да, звездите обичат да спестяват точно тези подробности на почитателите си ;)

Иначе, само с похапване на зеленолистни зеленчуци и с тичане на пътека свалянето на толкова много килограми ни звучи като почти невъзможна мисия, да ви кажем честно. А пък и няколко седмици са изключително кратък (и антиздравословен) период за извършване на подобно деяние.

Но... това е Бионсе. А тя, както сама доказа, е способна на всичко, за да бъде отново неустоимо привлекателна. Вижте още снимки от концертите й в галерията :)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май