Ръсел Бранд и Кристен Уиг са най-секси

Двамата комици бяха обявени от PETA за най-сексапилните звезди-вегетарианци на 2011-та
Ръсел Бранд и Кристен Уиг са най-секси

Най-важното

PETA е движение, основано през 1980-та, което се бори за правата на животните по цял свят. Днес има повече от 2 милиона последователи и безброй дарители.

Членовете на организацията твърдят, че хората, които не консумират месо и производните му продукти, живеят по-природосъобразно и здравословно от месоядните. Освен това оставят по-малък въглероден отпечатък, което означава, че са по-еко. Те допринасят и за намаляването на жестокостта към животните, отглеждани във ферми и използвани за храна.

1/3 от екипа ни не консумира месо и производните му продукти. Ама никак! Останалите 2/3 обаче споменават "месо" във всяко второ изречение, особено в часовете около обяд и преди вечеря. И трудно могат да използват думите "вегетарианец" и "секси" в едно изречение...

О, не, заблуждаваме се – случвало се е! И беше миналата година, когато ослепителната Оливия Уайлд, позната от сериала "Хаус", спечели наградата на PETA (Хора за етично отношение към животните) "Най-сексапилна звезда-вегетарианка".

Е, тазгодишните популярни призьори също вече са ясни. Това са комиците Ръсел Бранд и Кристен Уиг.

Той е британец и е известен още като официалната половинка на поп-звездата Кейти Пери. Тя е американка, позната предимно с изявите си на малкия екран (в шоуто Saturday Night Live и в много сериали), но има и доста кино роли (в "Шаферки" например).

Наградата за Най-сексапилна звезда на годината PETA връчва от 2001 г. и е печелена от популярни личности като Шаная Туейн, Натали Портман, Тоби Магуайър, Джош Хартнет, Алиша Силвърстоун, Крис Мартин, Принс, Майло Вентимиля и други.

Настоящите победители, поне според нас, не са най-сексапилните представители на шоубизнеса, но пък се радват на сериозна популярност напоследък. Ръсел е вегетарианец от 14-годишен, т.е. вече 22 години. 37-годишната Кристен Уиг от по-скоро не консумира месо, но пък е много доволна от своя начин на хранене.

Трябва да признаем - и ние от нашия ;)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Коментари 1
Подреди по: Най-нови
Най-стари
  • 1
    от Не е посочен | 30.06.2011 | 17:21
    PETA - People Eating Tasty Animals :D

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април