Само флирт или нещо повече?

Само флирт или нещо повече?

Макар и лятото да е едва в началото си, още с първите слънчеви лъчи настроението се повишава и сме все по-склонни за палави изживявания. Как да разпознаете дали това, което се случва между вас е само флирт или пък може би нещо повече? В следващите редове ще ви помогнем с някои признаци, които ще ви улеснят да се ориентирате. Ето ги и тях:

Той търси контакт с вас

Независимо дали сте се запознали по време на лятната ви почивка или пък поводът е бил работен ангажимент, ако след като сте прекарали известно време заедно, забележите, че обектът на вашето внимание проявява интерес и се опитва да търси контакт с вас, то вероятно неговите намерения са по-сериозни. Можете да сте сигурни в това, ако ви звъни или пише всеки ден, или няколко пъти седмично.

Той задава въпроси за деня ви

Ето още един признак, че той си пада по вас – ако ви задава въпроси, свързани с това как е минал денят ви или пък ви пита за живота ви извън работата. Това може да означава, че той иска да узнае повече за човека, който сте извън работната среда. Така той ви показва, че полага усилия, за да ви опознае на друго – по-лично ниво.

Обърнете внимание на езика на тялото му

Ако тялото на човека, с когото сте се запознали, е обърнато към вас, а раменете му са наведени във вашата посока, това може да означава, че той се опитва да се доближи до вас и следователно се интересува от това, което казвате. Ако пък докосва лицето си, прокарва пръсти през косата си, мърда често или показва други неконтролируеми движения, това може да са все знаци, че той флиртува сериозно с вас. Обикновено мъжете не се изнервят около хора, към които нямат интерес. Така че нервността му със сигурност е положителен знак.

Смее се на шегите ви

Ако той слуша всичко, което казвате, смее се на шегите ви, усмихва ви се, това може да е знак за флирт. Тези негови действия показват, че той е щастлив, когато е във вашата компания и дори малко нервен. Смехът и неговата усмивка показват, че той се чувства спокоен, въпреки че може би проявява нервност.

Реагира на флирта

Ако искате да видите дали някой има интерес към вас, опитайте се да флиртувате с него. И вижте как той ще реагира на флирта ви. Ако въпросният човек изглежда така, сякаш има интерес към вас, то най-вероятно той наистина има такъв интерес!

Обръща ви внимание

Ако искате да ви забележат, със сигурност ще се радвате на вниманието. Ако обаче някой иска да ви покаже, че флиртува с вас, той ще ви засвидетелства цялото си внимание и ще ви накара да се чувствате специални.

Реагират на постовете ви

Вероятно сте забелязали, че хората, които харесват някого, реагират веднага на публикациите му в социалните мрежи. Ако забележите, че човекът, с когото сте се запознали наскоро не пропуска случай да хареса ваша снимка или пост, то вероятно той наистина ви харесва и иска да ви го покаже по всякакъв начин.

Не се страхува да говорите на сериозни теми

Ако обектът на вашето внимание не се притеснява по никакъв начин да разговаря с вас на сериозни теми, вероятно по този начин ви показва, че иска вашите взаимоотношения да се задълбочат.

Източник: az-jenata.bg

ключови думи:
любов флирт

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май