Станимир Михов за фитнеса като страст и като професия

Интервю с младия инструктор по фитнес-културизъм
Станимир Михов за фитнеса като страст и като професия

Ако сте останали с впечатлението, че ви разказваме за фитнес режимите само на известните,  то крайно време е за истинска мотивация от истински хора. Запознайте се със Станимир. Той е фитнес и бодибилдър ентусиаст и работи като инструктор по културизъм .  Можете да научите повече за това как той поддържа невероятна си форма от интервюто, което направихме с него.   

За допълнителна мотивация можете да посетите сайта му.

• Разкажете малко повече за себе си?

Здравейте! Казвам се Станимир Михов от град Ловеч. Дълго време живях в София, но в момента се намирам в Китай.  Занимавам се с фитнес над 8 години. Завършил съм курс за фитнес инструктор в НСА и имам скромен състезателен опит. Занимавам се и с онлайн проект за фитнес тренировки и здравословно хранене.  

 • Какъв е фитнес режимът Ви? 

Тренирам по 5 дневен сплит – 3 тренировъчни дни – 1 почивка, 2 тренировъчни дни – 1 почивка. Разделил съм мускулните групи, както следва: Гърди и корем; Бедра и прасци; Гръб и трапец; Бицепс и трицепс; Рамо и корем. 

• Следвате ли хранителен режим и ако да – какъв? 

Да, следвам почти целогодишно хранителен режим. Залагам основно на непреработени храни, тъй като те позволяват по-добър контрол върху диетата и са по-здравословен избор. Обикновено веднъж до два пъти в седмицата си позволявам нещо любимо като шоколад Lindt 70% или пица. 

1674728Stanimir Mihov

• Какво Ви мотивира? 

Поставянето и изпълнението на реалистични цели. Основната ми цел в началото беше да не изглеждам прекалено смешно с тениска и дънки, но при постигането на малка цел винаги бях готов с друга и така се получи безспирен процес, който продължава и до днес.

Допълнително ме мотивират близки, които ме подкрепят в начинанията ми, статии в интернет за тренировки и правилно хранене, фитнес клипчета с личности, които адмирирам – например Greg Plitt.

PS: Ако имате въпроси към Станимир, можете да ги зададете отдолу. А ако вие самият сте фитнес ентусиаст и желаете да споделите опит, пишете във Фейсбук страницата ни

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май