Сутрешни драми

Ай, ай, ай...
Сутрешни драми

Заклевам се! Никога не съм имала проблеми с отварянето на очите в ранни зори. Може би само последните няколко дни ставането ми е с една идея по-трудно заради по-натовареното ми ежедневие.

Но независимо от ранобудната ми природа, и аз като всеки нормален човек от време на време страдам от сутрешни драми.

Най-често от следните:

Да правя или да не правя... секс?

О, да! Тук дилемата е голяма, защото съм жена и, научно погледаното, пикът на сексуалните ми желания е планиран да се случва малко по-нататък през деня. Уж. Все пак обаче си мисля, че всичко зависи от това как любимият мъж реагира относно ситуацията. Ако е достатъчно хитър, ще излъже либидото ми.

Да поспя 5 минути повече или да стана веднага?

Обикновено избирам вариант номер 1. Защото, когато иде реч за сутрешно ставане, и 1 минута сън в плюс има огромно значение :) Сами сте го установили, нали?

Да тренирам ли или да не тренирам?

Много е лесно да си легнеш с намерението да спортуваш на другия ден. Някак сам се нахъсваш, казваш си: "Утре скачам от леглото и почвам!". Дойде ли това "утре" обаче нещата веднага се променят, забелязали сте. Мотивацията рязко пада и често остава само желанието за разкършване, а впоследствие – вината, че не си го направил.  

Затова често надничам в ей този материал, за да не пропускам сутрешната тренировка.

Да изключа или да не изключа алармата?

Нека си звъни! По някое време все ще й омръзне и ще спре. Факт е, че човек трябва да се научи да се буди от вътрешния си будилник. Много по-лесно и по-безболезнено е, казвам ви. 


Знам, знам – има още дилеми, но ако продължа да ги изброявам тук, рискувам да изгубя вниманието на една част от читателите. Ако искате да продължим да солим сол на главата на сутринта, предлагам да го правим във фейсбук ;)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април