Съвпадът на Марс и Сатурн в Риби на 10-11 април: Какво да очаква всяка зодия?

Съвпадът на Марс и Сатурн в Риби на 10-11 април: Какво да очаква всяка зодия?

Затегнете коланите – през април ни очаква едно от най-мощните събития, по време на които Висшите сили ще задействат закона на справедливостта и съдбата. Съвсем скоро, а именно на 10 и 11 април ще има съвпад на Сатурн и Марс, като и двете планети носят потенциала за това, което ще се случи по волята на Вселената.

В астрологията е обичайно всяка връзка между планетите да се възприема като съдбовна. Това е така, тъй като тя създава сливане на енергии и определен поток от вибрации, които оформят събитията. А що се отнася до планетата Сатурн, нейното кармично влияние над човека ще се почувства с най-голяма сила през горепосочените дни.

Съвпадът на Сатурн и Марс се случва в знака Риби, който отговаря за нашето несъзнавано и това, което крием от себе си или оставяме неясно. В този случай Сатурн може да бъде сравнени с камък (нашата личностна структура, стремежи и цел), а Марс - с меч (сила, яснота на ума и росъзнаване на посоката, в която да насочим енергията си), който е време да извадим от дъното на океана (Риби - нашето несъзнавано) и за започнем да създаваме собствената си съдба.

С други думи, ако сте "избягали" от нещо, което е трябвало да бъде решено отдавна, сега Марс и Сатурн ще ви принудят да видите реалността такава, каквато е, без розови очила, да пораснете и да поемете отговорността в свои ръце.

Овен

Ще трябва да осъзнаете за себе си основната си цел в живота, да се откъснете от маловажните неща и да насочите вниманието си към приоритетите си. Ще трябва да осъзнаете от какво точно бягате и защо не поемате отговорност за превръщането на целите си в реалност. Ситуацията може да ви доведе до разговор с авторитетна фигура (баща, шеф, агенция), което в крайна сметка ще ви принуди да поемете контрол върху кариерата и социалния си статус.

Марс и Сатурн ще бъдат в съвпад в сектора на миналото, така че може би е време да се откажете от догмите и правилата, в които сте израснали. Марс управлява вашия знак и сега е диспозиторът на възела на бъдещето - вие сте този, който определя накъде се насочва животът ви, което означава, че само вашите ценности трябва да определят накъде отивате.

Телец

Ще трябва да се справите с въпроса доколко амбициите на партньора ви съвпадат с вашите убеждения и планове за бъдещето. Също така ще трябва трезво да изясните плановете си за бъдещето, може би ще проведете сериозен разговор с някой, който е по-възрастен от вас или има авторитет във вашите очи. Освен това, тъй като Марс е съуправител на вашия сектор на отношенията, може да влезете в дискусия относно планове за бъдещето, и дори да обмислите да емигрирате с партньора си.

Близнаци

Ще трябва да погледнете трезво на собствената си кариера. Вероятно ще спечелите важен статус или позиция, но чрез трансформация на средата, в която работите. Например, ако сте лекар в болница, може да ви бъде даден контрол над ново отделение, в което ще трябва да направите някои промени или да се върнете към старите методи на управление. За тези, които не преследват кариера, Марс и Сатурн могат да донесат важен финансов ангажимент, като например теглене на ипотека.

Рак

Ще насочите вниманието си към обучение, което ще доведе до постижения в сферата на кариерата ви. Ще трябва да поемете по-голяма отговорност за знанията и опита, които имате. За много Раци Сатурн и Марс могат да донесат напредък в областта на образованието и международните отношения, както и получаване на документи или сертификати с международен стандарт. Психологически Марс и Сатурн ще ви накарат да се съсредоточите върху своите принципи, ценности и вяра.

Лъв

Мечът на крал Артур във вашия случай е метафора за преминаване през лична вътрешна криза и трансформация, която е доста сложна, но определено ще ви доведе към успех в професионален план и по отношение на здравето. Сатурн е отговорен за вашата работна рутина и физическо състояние, а Марс ще стимулира развитието и разширяването на хоризонта на вашите възможности. За да достигнете следващото ниво, ще трябва да осъзнаете, че необратимостта на промяната е свързана с вашия начин на живот.

Дева

Вселената ви принуждава да погледнете сериозно на проблемите във връзката - време е да приемете по-сериозно връзката си с човека, с когото живеете. Сатурн символизира във вашия случай разбирането за щастие, но самата планета подсказва, че само сериозните връзки имат истинско значение за вас. Вие не сте от хората, които са подходящи за лесни дела, но може би чрез промяна на възгледа ви за света и придобиване на известна гъвкавост ще имате ново съзнание по отношение на взаимоотношенията.

Везни

Време е да промените отношението си към работата и здравето – вашият свят се променя по отношение както на обкръжението ви, така и на партньора ви. За много Везни промените ще се случат, защото вашата половинка (или тези около вас) радикално са променили живота си и вие сте "попаднали във фуния" заради техните действия. Вероятно Сатурн ще ви донесе нов кармичен учител, а Марс ще се съсредоточи върху навлизането по-дълбоко в ежедневието ви, включително и върху физическата активност. Здравето ви вероятно изисква по-сериозно внимание. Въпросът за физическото ви състояние ще бъде на преден план през следващите две години.

Скорпион

"Мечът на крал Артур" - съвпадът на Марс и Сатурн - във вашия случай ще се превърне във фокус по въпросите на личното щастие, а за семейните Скорпиони може да донесе дългоочакваното раждане на дете. Въпреки това, независимо от развитието на обстоятелствата, вие ще бъдете принудени да забравите за безгрижните моменти на живота, незрялостта и лекомислието и да отговорите сериозно на въпроса за фундаменталното разбиране на щастието. Ако сте с романтична половинка до себе си, ще искате да официализирате връзката си или да си отговорите на въпроса дали има перспектива в бъдещето ми. Ако пък се занимавате с бизнес, възможно е да изникне и друга отговорност. Вероятно тя ще бъде свързана със служителите ви.

Стрелец

Марс и Сатурн се събират във вашия сектор на недвижимите имоти, което означава, че ще започнете период на нови отговорни решения при покупка или продажба на дом. Добър момент за закупуване на апартамент за деца или възрастни роднини. Марс във вашия случай е отговорен за темата за любовта, така че може да помислите за закупуване на земя или къща, в случай че решите връзката ви да премине на следващо ниво. За много Стрелци обаче ситуацията може да е свързана с решението за развод, което означава, че ще напуснете един дом и ще се преместите в друг. Тенденциите в живота ви могат да ви отведат в обятията на нов партньор през лятото, така че трябва да приключите проблеми от миналите си връзки, в случай че такива са налице.

Козирог

За вас този аспект е един от най-важните през годината, тъй като Сатурн е вашият управител, а Марс е господар на семейството и дома ви. По същество на 10-11 април ще трябва да поемете повече отговорност за преместване или решение за закупуване на нов дом. Ако това не е от значение за вас, тогава можете да решите да закупите кола.

Съвпадът на Сатурн и Марс се случва във вашия сектор на роднините - това означава, че е вероятно или вие да се преместите да живеете при някой свой роднина, или ваш роднина ще дойде да живее при вас.

Водолей

Всички въпроси водят до... финанси, защото Марс и Сатурн внасят в живота ви малко отрезвяване по въпросите на вашите собствени приходи и финанси, които притежавате като цяло. Това е чудесен момент да официализирате личните си доходи, тъй като Сатурн е отговорен за закона и реда. Въпреки това, за много Водолеи съвпадът на Марс и Сатурн ще бъде период, когато ще трябва да положите усилия, за да получите някакъв документ и може би ще ви е по-лесно да го платите.

Марс и Сатурн също могат да ви донесат важен разговор, който ще ви помогне да изгладите възникнали недоразумения и да изявите себе си. Вероятно диалогът с някой близък и авторитетен човек ще ви помогне да разберете защо имате финансови проблеми.

Риби

Сатурн и Марс влизат в съвпад във вашия знак и това се случва веднъж на 29 години, което може да ви донесе невероятно преживяване. От една страна ще почувствате рязък вътрешен подем. Благодарение на личните си постижения ще усетите желание да изисквате определено отношение към себе си. Това е аспект на вътрешно съзряване, но нищо не ви е дадено случайно - осъзнайте, че сте извървели сериозен и труден път и е време да вземете от живота това, което сте заслужили и което отговаря на вашето ниво на съзнание.

 

Марс във вашата карта управлява секторите на финансите и самочувствието, докато Сатурн е владетелят на приятелите и личните интереси. Оказва се, че хората, които ви заобикалят, влияят на това кой сте. Погледнете трезво на обкръжението си. Бъдете по-близки с тези, които ви носят най-голяма радост и в чиято компания се чувствате пълноценни личности и ценени приятели. Следователно във вашия случай Мечът на крал Артур е способността да "отрежете" от живота си това, което вече не служи на вашето развитие или което ви носи негативни емоции. Предстоят ви трудни, но важни години на растеж - вземете от тях само най-стойностното и градивното, пише woman.bg.

ключови думи:
зодии

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май