Тази зодия е големият печеливш във финансите през септември!

Тази зодия е големият печеливш във финансите през септември!

Септември ще бъде богат на ярки събития, свързани с решаването на важни проблеми. Тамара Глоба препоръчва, ако е възможно, да се откажете от пътувания на дълги разстояния и полети около 6, 7, 13, 14 септември и в последната седмица на месеца. Това е време на големи аварии и нещастни случаи.

Всички проблеми, свързани с кариерата и финансите, възникнали през август, ще бъдат успешно разрешени през септември, казва Глоба. Финансовото състояние постепенно ще се подобрява.

В здравословен план астроложката съветва да опитате да се възстановите силите си. Обърнете повече внимание на това как се чувствате. Не си заслужава да излизате извън кожата си за дреболии. 

Опитайте се да водите здравословен начин на живот, стойте далеч от конфликтите и не забравяйте да си почивате активно. 

Но Овенът ще е големият печеливш през първия есенен месец. Още в началото на периода ще почувствате изключителен прилив на сили. И само от вас зависи накъде да насочите тази положителна енергия.

Глоба е убедена, че през този месец ще успеете значително да увеличите благосъстоянието си, а пари ще се появят изневиделица - някъде, откъдето никак, ама никак не сте очаквали, пише jenata.blitz.bg.

ключови думи:
зодии Тамара Глоба

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май