Тематични подаръци за семейството

Един за мама, един за тате и 12657483 за мен...
Тематични подаръци за семейството

Остават броени часове до голяяяяяямото парти, както и до новото летоброене (2012 година!). А това означава, че разполагаме и със съвсем малко време, за да сюрпризираме близките си с подаръци, тъй като по Коледа не успяхме. Да, да, да, знаем - фал от световна величина. Сега обаче ни е паднало да поправим това зло...

Обкръжението ни е изпъстрено от интересни и ярки индивидуалности, редки екземпляри и неспасяеми скици. И поради тази причина, конвенционалните решения, от типа ароматна свещ или растение в саксия, изобщо не биха ги трогнали. Перфектният подарък трябва да е оригинален, хумористичен и същевременно да отразява същността на човека, за когото е предназначен. На пръв поглед, не изглежда хич сложно. На втори - също, бъдете спокойни. ;)

Аксесоар за кулинарни подвизи

Няма смисъл да увъртаме. В определен момент от живота си, всеки от нас е мечтал да се събуди в кожата на супергерой от комиксите. Скъпи господа, открива ви се възможност да заявите пред дамата на сърцето си, по интелигентен и закачлив начин, че именно тя е вашата Жена Чудо... в кухнята.

DC Comics Wonder Woman е забавна престилка, направена от 100% полиестер, с която и най-големият новак зад печката ще почувства притока на кулинарни сили.

Хей, сега спомнихте ли си за палавите, горещи коледни обещания на нежното ви създание? Печенето на курабии никога не е било по-секси... 

Поръчайте от тук срещу 20 щатски долара.  

PerpetualKid

Подарък на четири лапи

Дойде ред и на най-малките членове на семейството, а за тях сме намислили и най-сладката изненада - домашен любимец и верен другар. Защото истината е, че подаръкът, за който копнее всяко дете, е четиринога, пухкава топка с червена панделка.

Съветът ни, разбира се, е да не прибързвате. Преди всичко, съобразете възрастта на детето с вида на животинката, условията за нейното отглеждане, както и финансовите си възможности в по-дългосрочен план. Накрая, нито за миг не забравяйте, че говорим за живо същество и евентуален нов обитател на дома ви. Тоест, бъдете готови да го дарявате с топлина и любов всеки ден. 

inm.com

Голямото изтрезняване

Последното ни предложение се отнася за татковците, батковците, баджанаците и всички останали люде от мъжки род, които възнамеряват елегантно да си "махнат" главите на Нова Година. С други думи, безпаметно да прекаляват с високоалкохолни напитки пак и пак, и пак, и пак, и пак... До обяд на 3 януари, например.

The Hangover Recovery Kit е симпатичен комплект с най-необходими атрибути за преодоляване на особено тежкия, новогодишен махмурлук. Ефектната метална кутия съдържа: упътване, пет карти за повдигане на духа, пет бинта, талисман с формата на черен дроб (О.о), гривна с надпис на физическото и физиологическо състояние; сертификат за възстановяване.

Според учени в областта, изброените консумативи успешно облекчават съжалението и възстановяват достойнството на мачовците. Можете да поръчате от тук, за скромните 13 щатски долара. А, наздраве!

PerpetualKid

Тук пък ще се натъкнете на специални идеи за малки, кокетни подаръчета от любими места за пазаруване.

Хайде, захващайте се с изпълнението на мисията и дим да ви няма. Нали не искате главните виновници за осуетяването на празничното настроение да сте именно вие? 

Забавлявайте се! :)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април