Тест:Любимото ви бельо и характерът ви

Тест:Любимото ви бельо и характерът ви

Дантелено бельо

1775801
Няма никакво съмнение, че една почитателка на дантеленото бельо е истинска жена до мозъка на костите си – нежна, грижовна, пазителка на домашното огнище и на семейните традиции и ценности. Тя може да е малко щура и лекомислена, но без да ощетява с това своите близки и роднини. Дълбоко в себе си тя не е привърженичка на еманципацията, тъй като поначало е сигурна, че мъжът и жената имат различно предназначение на тази земя. Тя не харесва твърде много "мъжествените” жени (въпреки че все пак може да ги приеме) и женствените мъже (които смята за непростима грешка на природата). Често почитателките на дантелите са на мнение, че липсата на новини е добра новина. Те са донякъде консервативни, но това не им пречи да бъдат и романтични понякога. Могат да се трогнат от подарък, направен за тях от дете, но едва ли ще простят на един мъж липсата на внимание към себе си или пък небрежно избрания подарък. От поклонниците си очакват класически комплект от букети, диаманти и коли.

Гладко (безшевно) бельо

1775800
Жените, които предпочитат безшевно бельо, защото искат да изглеждат безупречно, придават голямо значение на външния си вид, но при това не искат да стават жертви на модата. Тези дами са любознателни (имат слабост към експериментите и навирането на нос в чужди работи), интелигентни, не обичат да преливат от пусто в празно и си падат по конструктивните решения. Такава жена най-вероятно е добре образована и има аналитичен ум. Понякога е невероятно активна, мрази "вегетативното” лежене на плажа и предпочита да пътешества из непознати земи – с пътеводител в ръка, за да не изпусне нещо интересно. Ако пък изборът в полза на безшевното бельо е направен преди всичко заради удобството му (то не стяга и не се трие никъде), тогава си имаме работа с типичен кинестетик. Такава жена възприема околната действителност преди всичко чрез тактилните си усещания и миризмите. Способна е да вдигне скандал заради преместено кресло или книги на масата – за нея е важно всичко да се намира на мястото си, не по естетически съображения, а защото така й е по-удобно и така е свикнала.

Коригиращо бельо

1775810
Стремежът към съвършенство се проявява не само по отношение на фигурата при почитателките на коригиращото бельо. Те са перфекционисти във всяка сфера – от битови дреболии до избора на спътник в живота. Това благородно желание обаче често им изиграва лоша шега, тъй като не им позволява да се наслаждават на живота на 100 %. Винаги се намира поне една досадна подробност, която да развали деня на такава жена. Освен това за тези дами е много важно да знаят какво впечатление са направили на околните – понякога толкова важно, че са готови да пренебрегнат собственото си мнение, само и само да звучат в "хармония” с общия хор. Пред публика предпочитат да демонстрират само най-силните си страни. Въпросът "Какво ще си помислят за мен?” ги измъчва по-често отколкото останалите жени. За сметка на това дори да не са доволни от собствения си външен вид, успяват да изцедят от него всичко положително, ползвайки при нужда услугите на стилисти и гримьори.

Бельо с наивни "момичешки” картинки

1775812
Вероятно детството на жена, носеща бельо с анимационни герои и други детински картинки, е било посветено изцяло на възрастните й близки. Само отлични оценки за радост на родителите, помагане вкъщи, пълно и безусловно подчинение на по-големите без никакви опити за бунт… Най-вероятно по този начин тя се е опитвала да поеме отговорността за стабилността в семейството, което е претърпявало своите кризи, или пък да се "извини” за собственото си съществуване. Такава жена често е обзета от желание да изживее неизживяното, да получи онова, което й е липсвало, да си позволи да бъде отново момиче, но този път по-безотговорно и весело. Сред почитателките на "момичешкото” бельо има много представителки на творчески професии и в това няма нищо странно – именно детското в човека отговаря за креативността. Отличителната черта на тези жени е донякъде особеното им чувство за хумор, способно да мутира до цинизъм в трудни житейски ситуации.

Едноцветно памучно бельо

1775805
Емоционални и преживяващи тежко несправедливостта на вселената – тези жени са склонни към излишен самоанализ и постоянен вътрешен диалог със самите себе си. Те са донякъде непоследователни – например способни са да кажат на някого истината в очите, а после да се притесняват дали не са го обидили. Тази дами са достатъчно практични (въпреки че понякога съжаляват, че са си изгубили розовите очила), пресметливи, уверени в силите си и здраво стъпили на краката си. Въпреки това понякога биват донякъде сантиментални. Често обичат животните повече, отколкото хората, имат нестандартни хобита и сложни отношения с любимия си, от когото в общи линии не искат кой знае какво.

Бельо с ярки животински мотиви

1775807
За почитателките на тази мода бельото е един от основните методи за самоизразяване дори и при най-строгия възможен дрес-код. Тези жени обичат импровизациите и изненадите и буквално се разтапят от подаръци. Те най-вероятно знаят много добре за какво живеят. При тях удоволствията често биват цел, а мъжете – средство за постигане на тази цел. Обичат да се поддържат, но ако трябва да направят избор между подхранваща/здравословна козметика или декоративна такава, без колебание ще изберат декоративната. Тези жени са много ярки и ефектни, непрекъснато балансират на границата между вкуса и кича и често не успяват да запазят това равновесие… Но зад маската на хищница, тръгнала на лов за мъже, е много вероятно да се крие ранимо същество, способно спонтанно да върши добри дела. Ако животинските мотиви по бельото не са твърде агресивни, тогава почитателката им сигурно е предприемчива, не обича да скучае и умее да извлича полезни поуки дори и от неприятните ситуации.

Спортно бельо

1775802
Почитателките на спортния стил по правило са активни, целеустремени и обичат тръпката, дори ако на пръв поглед изглеждат кротки. Те не са склонни да се увличат в отделни детайли, тъй като се интересуват повече от общата картина. Те са по-скоро затворени, отколкото прекомерно комуникативни, не обичат масовите сбирки на хора и буквално мразят тълпите. Тези жени имат донякъде предпазливо отношение към хората, които желаят да се запознаят с тях и допускат малцина избрани до себе си. Парадоксално, но тези дами успяват да направят добро впечатление без да изневеряват ни най-малко на истинското си аз. Не може да се каже, че са напълно безразлични към мнението на околните, но все пак удобството за тях е на първо място. Девизът на повечето от тях е "Да не съм банкнота от 100 лв., че да се харесвам на всички”. Независимо от възрастта са склонни към категорични мнения – бялото е бяло, черното – черно, а полусенки почти няма.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април