Това са магичните късметлийските дни пред юли

Това са магичните късметлийските дни пред юли

Тези дати са най-благоприятните дни, в които енергийните потоци се настройват по положителен начин. Време е да разберем какви събития ще провокират увеличение на късмета през успешните дните през юли, които между другото ще са цели седем!

В тези дни ще бъде много по-лесно да премахнете енергийните пречки, да формирате правилно и позитивно мислене, да привлечете късмета на своя страна и да станете по-добри. Следвайте простите насоки на експертите, за да направите щастието реално.

Ето кои ще са най-успешните дни през ЮЛИ, в които късметът ще е на наша страна:

2 юли – Венера в опозиция с Уран

Квадратът/опозицията е доста хармоничен аспек. Според прогнозите на астролозите 2 юли ще бъде чудесен ден за започване на нов бизнес и за търсене на творческо вдъхновение. Възможно е Вселената да реши да ни помогне и да го направи незабелязано за нас.

7 юли - огледална дата

Огледалната дата през юли ще бъде под контрола на числото 7. Това е числото на чистия късмет. Седмицата ще се опита да ни помогне да бъдем по-щастливи и ще го направи възможно най-бързо.През този ден можете да очаквате и прилив на добро настроение, укрепване на вярата в себе си. 

10 юли - Опозиция на Меркурий и Плутон

Опозицията на тези две планети е много силна. 10 юли ще бъде ден на общуване, флирт, романтика, както и успешно творческо и бизнес сътрудничество. С голяма вероятност хората в този ден ще бъдат много продуктивни и готови да започнат диалог. 

11 юли - Меркурий навлиза в Лъв

Преминаването на Меркурий в знака Лъв е много благоприятно време за тези, които искат да се отдадат на почивка и забавления. Този транзит ще даде възможност за повече лежерност - както в работата, така и в личните взаимоотношения.

20 юли - опозиция на Марс и Сатурн

Марс и Сатурн в този ден ще бъдат в стабилен и благоприятен аспект – опозиция. Те ще бъдат разположени на противоположните страни на Земята, което ще провокира мощен прилив на положителна енергия. Ще се появят мотивация, вдъхновение, нови стремежи и позитивни мисли. Животът на повечето от нас ще се промени към по-добро, тъй като психическото ни състояние ще се подобри значително.

22 юли - опозиция на Слънцето и Плутон

Слънцето и Плутон са двата най-отдалечени обекта в Слънчевата система. Тяхната конфронтация се случва доста рядко. Това е много интересно събитие от гледна точка на астрологията. Експертите отбелязват, че този ден ще се проведе под егидата на положителна енергия и добро настроение. Слънцето и Плутон ще помогнат на хората да се отърват от депресивните мисли и съмненията. Този аспект ще се отрази благотворно на самочувствието ни.

 28 юли - Меркурий влиза в Дева

Меркурий ще остане в Дева до 4 октомври - това е един от най-добрите знаци за него. Чувства се просто страхотно там. Това ще бъде най-доброто време от годината за тази планета и за нашите финансови дела, комуникация и творчество. На 28-и можете и дори трябва да работите повече, да търсите нови възможности и да придобивате нови знания, пише Една.бг.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Близнаци
22 май – 21 юни