Целите на звездите за 2013-та

Какво искат известните от новата година
Целите на звездите за 2013-та

Скъпи приятели, отново настана време за промяна! Това, което желаете да постигнете през 2013-та, си е изцяло ваша работа. И все пак – съветът ни е да се борите за мечтите си с хъс и с желание. Гаранция ви даваме, че ще ги сбъднете всичките :)

Що се отнася до звездите, те също си имат свои планове за предстоящата година или т. нар. новогодишни резолюции. Даже някои популярни личности отвъд Океана вече споделиха своите амбициозни намерения.

Хайди Клум, например, си обеща да похапва повече зеленчуци и плодове през 2013-та. Красавицата съобщи своята цел в профила си в социалната мрежа Туитър.

В интервю за британското издание на сп."Мари Клер" актрисата Ема Уотсън призна, че резолюцията ѝ остава същата: да се научи да говори свободно френски език. Изглежда чаровната Ема е страстен франкофон, често посещава Париж и би направила всичко за топла, ухаеща багета :)

757868justjaredДженифър Лорънс по време на снимките на "Игрите на глада" Ослепителната Дженифър Лорънс от филмовата продукция "Игрите на глада" пък иска да отстоява себе си през новата година – да бъде по-дръзка и по-смела.

Ако питате нас, дамите са си поставили хубави и смислени цели. Искрено им желаем да ги реализират и най-важното – да са щастливи от постигането им.

Междувременно, в интернет се появиха и няколко фалшиви звездни цели. Според същите, Райън Гослинг иска да достави удоволствие на всички момичета (и момчета) по света. Оу! Пу за нас!

Крис Браун пък си обещава да тренира яко през 2013-та и да се запише на бокс за жени, а Тейлър Суифт отчаяно си пожелава да не се среща с Джон Майър :)

В крайна сметка, хубаво е човек да има някакъв план за следващата година. Ей така – за да е весело и интересно. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май