Честният живот на Джесика Алба

Поместен в книга
Честният живот на Джесика Алба

След като роди двете си дъщерички, Джесика Алба окончателно тръгна по здравословния път и заложи на природосъобразен начин на съществуване.

Най-напред, популярната мацка създаде Honest Company – бранд, cпециализиран в производството на безвредни и качествени бебешки продукти. Същият бързо набра популярност и си спечели доста фенове. Междувременно, актрисата взе участие в различни форуми и събития, в които сподели мечтата си за един по-спокоен свят, в който децата растат щастливи и здрави.

А само преди броени дни на пазара излезе първата ѝ книга – The Honest Life: Living Naturally and True to You ("Честният живот: да живееш естествено и да бъдеш истински" – в свободен превод на английски език).

В четивото си Джес споделя редица лични истории и дава полезни съвети на читателите си за това как да водят по-здравословно и екологично съществуване. Книгата включва разнообразни препоръки: от натурални трикове за красота, през модни съвети, до напътствия за балансирано и здравословно хранене.

От госпожа Алаба ще научите колко е важно да четете етикетите на продуктите, как да минимизирате стреса в живота си и как да опростите разкрасителните си процедури, без това да се отразява на резултата.

843214justjared

The Honest Life може да бъде поръчана онлайн, от тук, и струва близо 13 долара, без доставката. Не, че ще си я купя, де. Но би ми било интересно какво мога да открия на страниците ѝ.

А на вас? Въобще: харесвате ли Алба? Дайте да поклюкарим за актрисата във фен-страницата ни във фейсбук. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май