Необходими Съставки
- пилешки бутчета - 3 - 4 бр.
 - ориз - 1 ч.ч.
 - тиквички - 2 бр.
 - моркови - 2 бр.
 - лук - 1 бр.
 - сол
 - черен пипер
 - куркума
 - олио - 80 мл
 
Приготвяне:
  Сложете бутчетата да поврат с малко зърна черен пипер, след което ги извадете и прецедете бульона. 
  
  Загрейте мазнина и запържете накълцания ситно лук и настъргания или нарязан дребно морков.
  
  Добавете пилешкото и нарязаната ситно тиквичка. Добавете ориза и всички подправки и разбъркайте хубаво. 
  
  Долейте от пилешкия бульон и оставете ястието да къкри, докато продуктите омекнат. При нужда се долива още малко бульон, докато оризът уври напълно
                
                
                
                
                
			
				
				
				
				
                    
                    
                    

Добави коментар