5 храни, които ударно стопяват мазнинките от корема

5 храни, които ударно стопяват мазнинките от корема

Случвало ли ви се е да усещате стомаха си подут и да се опитвате да стопите мазнините, които сякаш упорито отказват да си тръгнат от там?

Е, оказва се, че има храни, които няма да ви карат да се подувате и дори ще помогнат коремчето ви да бъде по-стегнато и плоско.

Знайте, че безкрайните коремни преси няма да "изчистят” корема ви, това ще го направи здравословният хранителен режим и тренировките, натоварващи цялото тяло.

Ако се храните "чисто” (повече зеленчуци и плодовете, качествен протеин и полезни мазнини, без захарни и тестени продукти), постепенно ще редуцирате мазнинките и на местата, на които най-много желаете те да изчезнат.

Бадеми

Те спомагат за укрепването на мускулната маса, а по-здравите мускули означава и по-стегнато коремче.

Спанак

Този зеленчук засища много бързо и е богат на калций. Нискокалоричен е, което означава, че гори мазнините със скоростта на светлината и дава много енергия.

Ябълки

Нали знаете, че една ябълка на ден държи доктора далеч от вас? Кората на ябълката съдържа много фибри, които топят мазнините и правят корем по-плосък.

Яйца

Те са страхотен източник на протеини, а и съдържат витамин В12, който спомага на тялото ни да разгражда мазнините.

Чесън

Знаехте ли, че чесънът засилва  метаболизма и обмяната на веществата в организма? Той спомага за изгарянето на мазнините и детоксикира тялото ни.

Източник: edna.bg

 

ключови думи:
корем мазнини храни

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Риби
20 февруари – 20 март