Да отслабваме заедно 2

За приятелите и диетата
Да отслабваме заедно 2

Преди да си изградите погрешно впечатление за нас, бързаме да ви предупредим, че не ни е навик да подслушваме чужди разговори :)

Но, ако все пак ни се случи да обърнем внимание на нечия лична дискусия, то е защото в нея сме уловили, например, следните думи: "въглехидрати", "диети", "калории" и т.н. Тогава именно се проявява професионалното ни изкривяване, което неминуемо ни кара да прескочим дискретността и да наострим уши.

Както стана вчера. В ресторанта, в който вечеряхме, изведнъж чухме няколко от добре познатите ни и непрекъснато повтаряни кодови имена. Те идваха издайнически от съседната маса, където три приятелки се бяха отдали на оживени и забавни приказки.

Бързо и с почти детективски нюх разбрахме, че дамите празнуват рождения ден на едната. А причината да няма сладки неща и торта(!) на празничната им трапеза бе... новата ниско въглехидратна диета на рожденичката.

Проявявайки истинско чувство на солидарност, дружките й си поръчаха с жертвоготовност само политически коректни неща. Всъщност, за да бъдем максимално описателни, трябва да кажем, че на масата на мадамите изобщо нямаше храна... А само няколко чашки топли напитки, които димяха ароматно и изкушаващо :) 

inm.com

Та, ще ви разберем, ако поведението на мацките ви се струва подозрително. Даже сме сигурни, че трудно бихте отишли на такъв скучен и безвкусен рожден ден...

Цялата истина обаче е, че в диетиращи моменти всеки от нас би искал да има на разположение такива добри и разбиращи приятели :) Които винаги са готови да проявят солидарност и да подкрепят решението ни да се погрижим за себе си.

От друга страна, социалните контакти могат много да ни помогнат в процеса по отслабване. Как? Разберете тук :)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май