Диетата на: Кейт Бекинсейл

И вампирките трябва да внимават какво ядат ;)
Диетата на: Кейт Бекинсейл

"Подземен свят: Пробуждане" е вампирски екшън, който по принцип не би впечатлил особено много нефеновете на поредицата. Обаче в него има една ценна съставка, която е способна да нажежи до червено киносалоните, и тя е Кейт Бекинсейл.

38-годишната британка е в отлична форма не само да мачка върколаци, но и да покорява червения килим на всяко събитие. Както вече казахме, актрисата има специална тренировъчна програма, която става съвсем сериозна преди екшън ролите й с помощта на фитнес треньорката Рамона Браганза.

Но Кейт трябва и да се храни по определени правила...

Диетата

justjaredПреди няколко години чаровната британка сподели, че една от най-тежките подготовки за роля в кариерата й била за снимките на "Пърл Харбър". Там трябвало да е ужасно слаба и й се наложило да спазва толкова жестока диета, че започнала да чувства замайване и да губи концентрация почти постоянно. Оттогава Бекинсейл подчертава винаги, когато има възможност, че балансираното хранене е изключително важно условие да се чувстваш и да изглеждаш добре.

Не веднъж признава, че като тийнейджърка страдала от анорексия и това сериозно променило отношението й към храната впоследствие. Днес не обича драстичните диети, но и не си позволява злоупотреби – смята, че всеки трябва да яде онова, което му харесва в строго регламентирани количества.

В подготовката си за ролята на секси вампирката Селин актрисата разчита много на съветите на Браганза. Тъй като снимките на "Подземен свят: Пробуждане" били планирани предимно нощем, Кейт се опасявала, че това ще бъде сериозен проблем. Тежкото разписание не само щяло да изостри апетита й, но и възможностите за качествена храна клоняли към 0.

На звездата обаче бил осигурен персонален майстор-готвач край снимачната площадка, който се грижел за менюто й през цялото време. Той приготвял закуската й в 17:00 часа, а вечерята често била поднасяна часове след полунощ.

Като цяло, хранителният план включвал 5 хранения, от които две междинни. Браганза настоявала в тях да се спазва определен баланс в съотношението между протеин, въглехидрати и мазнини. Освен това размерът имал значение – порциите трябвало да са по-скоро малки. Само едно от храненията на ден, взависимост от снимачния план, можело да бъде по-солидно, за да зареди с достатъчно енергия Бекинсейл.

В обичайния си ритъм на живот актрисата също не си пада по големите порции, тъй като не се натоварва толкова много. Има само едно желязно правило, което следва винаги - зеленчуците са задължителни във всяко хранене.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май